طرز تهیه ته چین مرغ با رب انار

طرز تهیه مرغ مجلسی با رب انار طرز تهیه ته چین مرغ گیلانی طرز تهیه ته چین محلی ته چین مرغ ترش ته چین مرغ شمالی ته چین مرغ گرگانی طرز تهیه برنج با رب انار طرز تهیه مرغ تکه ای با رب انار در فر

طرز تهیه ته چین مرغ با رب انار، غذای بسیار خوشمزه و مجلسی. فقط کافیست کمی خلاقیت در آشپزی خود داشته باشید و با انواع چاشنی ها و ادویه ها غذای خود را مزه دار کنید. آشپزی را با عشق انجام دهید تا کیفیت نتیجه کار شما دو برابر شود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ با رب انار در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ته چین
مرغ۴تکه
پیازیک عدد
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
رب اناریک قاشق غذاخوری سرپر
برنج۴پیمانه
مواد ته دیگ
برنج۲پیمانه
تخم مرغیک عدد
زعفرانبه میزان لازم
ماستنصف لیوان

طرز تهیه ته چین مرغ

مرحله اول

برای مزه دار کردن مرغ، تکه های آن را به نمک و زردچوبه آغشته کنید بعد از ۳۰ دقیقه استراحت، ماهیتابه روی گاز بگذارید و مقداری روغن اضافه کنید. پس از داغ شدن روغن تکه های مرغ را درون تابه ریخته و سرخ کنید.

مرحله دوم

کمی که رنگ تکه های مرغ تغییر کرد پیاز خلالی شده را به آن اضافه کنید و با مواد تفت دهید تا زمانی که پیاز ها سبک و طلایی رنگ شوند حالا نوبت به اضافه کردن رب انار رسیده، مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید.

مرحله سوم

بعد از آبکش کردن برنج، به جای تردید از یک لایه ته چین کف قابلمه بریزید سپس مرغ را اضافه کنید و بعد از آن الباقی برنج را بریزید، کمی برنج ها را فشرده کرده و آن را به صورت دمی آماده کنید. حالا ته چین مرغ شمالی شما آماده است.

منبع: صفحه هنرمند عزیز بانوی خونه

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.