ادویه کاری
ادویه کاری
ادویه کاریطرز تهیه و ترکیبات ادویه کاری مخصوص خانگی معطر برای خورشتی و مرغ و ماهی ، برای تهیه ( Curry ) با مخلوط کردن چند نوع ادویه به یک اندازه میتوانید آنرا درست کنید ، ادویه ای که مناسب با ذاعقه خودتان است .
ادویه کاری شامل چیستمواد لازم برای ترکیبات ادویه کاری
ترکیب اول
زردچوبه ۱ ق غ ، زیره ۱ ق چ ، فلفل سیاه نصف ق چ ، زنجبیل ۱ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ ، فلفل قرمز تند ۱ ق چ ، پود گشنیز خشک ۱ ق چ
چوب دارچین ۱ عدد یا ۲ ق چ پودر دارچین ، میخک ۲ بوته ، دانه هل ۳ عدد
ترکیب دوم
زردچوبه ۱ ق غ ، فلفل سیاه ۱/۵ قاشق چ ، زیره سبز ۱/۵ ق چ
پودر خردل ۱ ق چ ، تخم گشنیز ۵ ق غ، زیره سیاه ۱ ق چ
فلفل پابریکا ۱ ق چ ، فلفل قزمز اگر دوست دارید ۱ ق چ
پودر تخم شنبلیله ۱ ق چ ، بر گ کاری خشک شده چند عدد
دستور پختطرز تهیه ادویه کاری
برای تهیه یک ادویه خوش عطر و عالی خوزستانی مخصوص خورش باید قبل از مخلوط کردن ادویه باید آن ها را بو بدهید به مدت ۲ دقیقه تا برشته بشه و مقداری از روغن آن آزاد بشه این کار شما باعث میشود ادویه معطر و خوشبو داشته باشید . پس از مدتی که خنک شد آنها را آسیاب کنید ، البته اگر بجای ادویه ها پودرش را دارید ، میتوانید همه را باهم مخلوط کنید ، یادتان باشد پودر را زیاد تفت ندهید و بعد از خنک شدن در ظرف شیشه ای در دار بریزید و در جای خشک و خنک قرار دهید .
ادویه کاری سرشار از فیبر رژیم غذایی است و باعث هضم راحت تر غذا خواهد شد همچنین به حرکت در آمدن بهتر مواد در روده کمک می کند . مقدار چشمگیر پروتئین موجود در آن به انتقال مواد مغذی از قسمت های مختلف بدن به دیگر نقاط کمک خواهد نمود .