طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده و مغزدار شام برای ۴ نفر ساده و سریع
طرز تهیه رولت مرغ
رولت با قارچ با پنیر پیتزا رستورانی ، این غذای خوشمزه را میتوانید همراه با خمیر و نان باگت و انواع سبزیجات مانند اسفناج تهیه نمایید .مانند لقمه مرغ یک پیش غذای خوشمزه و فوری میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ شده مرغ | ۵۰۰گرم |
پیاز | ۱عدد متوسط |
سیر | ۲_۳حبه |
تخم مرغ | ۱عدد |
اردسوخاری | ۲ق غ |
نمک ،فلفل ،زردچوبه و زعفران | به میزان لازم |
مواد لازم برای بین رولت | |
سبزی جعفری خرد شده | به دلخواه |
هویج خرد شده نگینی پخته | به دلخواه |
نخود فرنگی پخته | به دلخواه |
قارچ سرخ شده | به دلخواه |
پنیر پیتزا | به دلخواه |
فلفل دلمه ای | به دلخواه |
تخم مرغ آبپز | به دلخواه |
طرز تهیه رولت مرغ
مرحله ۱
برای تهیه مایه گوشت مرغی را که چرخ کرده اید را همراه با پیاز و سیر رنده شده مخلوط کنید توجه داشته باشید هنگامی که پیاز را رنده میکنید آب آنرا جدا کنید ولی کمی از آب را همراه با پیاز رنده شده به گوشت اضافه کنید مانند تهیه مایه کوبیده مرغ.
مرحله ۲
زمانی که در حال ورز دادن گوشت چرخ کرده مرغ هستید تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل و مقداری هم زردچوبه به گوشت اضافه کنید در پایان آرد سوخاری را بر روی گوشت ریخته و حسابی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. میتوانید در صورت تمایل از سبزی های معطر نیز درون گوشت اضافه کنید.
مرحله ۳
حالا یک پلاستیک فریزر را بریده و روی میز کار پهن کنید مرغ چرخ کرده را روی پلاستیک بریزید و به ضخامت ۱ سانتیمتر آنرا با کف دست یا وردنه پهن کنید . روی مرغ آرد سوخاری بریزید حالا بر روی گوشت از موادی که برای میان رولت انتخاب کرده اید بریزید.
مرحله ۴
مرغ را همراه با پلاستیک بصورت رول جمع کنید. زمانی که منسجم و یکدست شد پلاستیک را جدا کنید ، تابه را روی اجاق گذاشته مقداری روغن اضافه کرده و رولت ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
مرحله ۵
حالا رولت ها را درون سس ریخته و برای مدت زمان ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا پخته و جا افتاده شود. در ادامه دستور تهیه سس را میتوانید مشاهده نمایید.یک عدد پیاز را بصورت نگینی خرد کنید با مقدار کمی روغن تفت دهید.
مرحله ۶
زمانی که پیاز ها شیشه ای شد فلفل دلمه ای و هویج خرد شده را اضافه کنید پس از آن دو قاشق غذاخوری رب گوجه ریخته و تفت دهید تا رنگ سس حسابی قرمز رنگ شود حالا نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید.
مرحله ۷
در پایان دو لیوان آب به سس اضافه کنید زمانی که به غلظت مناسب رسید رولت های مرغ را درون سس ریخته و اجازه دهید تا غذای شما پخته شود. در پایان سس را بصورت جدا در کنار رولت ها سرو کنید.