طرز تهیه خورشت هویج و به

طرز تهیه خورشت هویج و به

خورشت هویج و به مخصوص شهر تبریز میباشد و این خورشت را بیشتر در فصل پاییز و زمستان تهیه مینمایند . به دارای مواد معدنی خیلی زیای مانند کلسیم و فسفر و آهن، پتاسیم و سدیم میباشد . این میوه سرشار از ویتامین‌هایی مانند A، B۱، B۲، B۳ و C است که مصرف این ویتامین ها می تواند برای درمان بسیاری از بیماری ها مفید باشد.

مواد لازم برای خوراک ۴نفر

مواد لازم برای تهیه خورشت هویج و به

  • هویج خلالی دو عدد
  • به ورقه ای شده یک عدد بزرگ
  • دوتا پیاز متوسط خلالی
  • گوشت بوقلمون به اندازه دلخواه
  • آلو خیس خورده به میزان دلخواه
  • رب گوجه فرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری
  • یک حبه سیر درشت
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • پودر هل
  • چوب دارچین دو یا سه عدد ریز
  • ادویه ها برای هویج و به:
  • زردچوبه، نمک و فلفل، تخم گشنیز، پودر زنجبیل
  • ادویه ها برای گوشت و پیاز:
  • زردچوبه، تخم گشنیز و نمک.
دستور پخت

طرز تهیه خورشت هویج و به

مرحله اول

برای تهیه خورشت هویج و به اولین کاری که میکنید خلال کردن هویج ها می باشد ، سپس هویج های رنده شده را درون ماهیتابه ریخته و برای ۱۰ دقیقه تفت دهید سپس به آن به را اضافه کرده و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه آنها را با هم دوباره تفت دهید .

مرحله دوم

در مرحله بعد ادویه‌ها را  که شامل نمک و فلفل و زردچوبه و تخم گشنیز و پودر زنجبیل می‌باشد را به آنها اضافه نموده و پس از مخلوط کردن ، یک قاشق و نیم رب گوجه فرنگی را با مواد مخلوط کنید مواد را در حدی که خامی رب گوجه گرفته شود تفت دهید .

مرحله سوم

در مرحله بعد پیازهای خلالی شده را درون ماهیتابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا زمانی که طلایی رنگ شوند سپس زردچوبه و گوشت را به پیاز های سرخ شده اضافه کرد و با هم مخلوط کرده و تفت می دهیم .

مرحله چهارم

پس از تفت دادن مواد تخم گشنیز و نمک را به آن اضافه کرده سپس هویج و به تفت داده شده را به گوشت اضافه می کنیم و با هم مخلوط میکنیم . کمی که مواد تفت داده شد آب را همراه با یک حبه سیر و آلو و چوب دارچین و هل به خورش به اضافه میکنیم .

مرحله پنجم

در مرحله بعد حرارت اجاق گاز را کم میکنیم و اجازه می‌دهیم تا خورشت هویج برای مدت زمان تقریبی ۳ ساعت بپزد تا کاملاً جا افتاده و لعاب دار شود . بجای گوشت بوقلمون هم میتوانید از گوشت گوساله و گوسفند هم استفاده کنید .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.