ته چین بوقلمون طرز تهیه خوراک مجلسی و خوشمزه ساده در فر
طرز تهیه ته چین بوقلمون
ته چین بوقلمون یک خوراک خوشمزه و مجلسی می باشد و شما به جای استفاده از گوشت مرغ این بار غذا را با استفاده از گوشت بوقلمون تازه تهیه نمایید و خواص بی نظیر بوقلمون بهره مند شوید .
مواد اولیه برای ۴ نفر
مواد لازم برای تهیه ته چین بوقلمون
- فیله بوقلمون۴۰۰ گرم
- کرفس ۱ شاخه
- چوب دارچین ۱ عدد
- هویج ۱ عدد
- برگ بو ۲ عدد
- ماست ۱ و ۱/۳ پیمانه
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- زعفران ۲ قاشق چایخوری
- برنج ۳ پیمانه (۴ زرده تخم مرغ +۱ تخم مرغ کامل)
- پیاز ۱ عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- سیب زمینی برای تزئین ۲ عدد
دستور پخت
طرز تهیه ته چین بوقلمون
مرحله اول
یکی از نکات مهم برای تهیه ته چین بوقلمون استفاده از ماست ترش میباشد ، در ابتدای آشپزی فیله بوقلمون خوشمزه را همراه با کرفس تازه و هویج و چوب دارچین و برگ بو و مقداری پیاز درون قابلمه ریخته و میگذاریم تا با حرارت کم گوشت بپزد .
مرحله دوم
حالا درون یک کاسه کوچک ماست را همراه با یک چهارم پیمانه آب جوش و زرده تخم مرغ و زعفران مخلوط میکنیم در همان حال کمی هم نمک به مواد اضافه می کنیم حالا نصف کره را آب کرده و همراه با روغن مایع به مواد درون کاسه اضافه میکنیم .
مرحله سوم
از مایه ماستی کمی برای ته ظرف برداشته و الباقی آن را با برنج آبکش کرده مخلوط می کنیم . حالا ظرف مخصوص پخت ته چین را آماده می کنیم ، کف آن را چرب کرده و مایه ماست را ظرف می ریزیم اکنون برنج را درون قابلمه ریخته و آنرا با پشت قاشق سفت میکنیم .
مرحله چهارم
مواد را به صورت لایه لایه درون قابلمه ریخته یک لایه برنج سپس یک لایه بوقلمون پخته شده ، در پایان روی مواد کره آب شده ریخته و ظرف را درون طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۷۰ الی ۹۰ دقیقه قرار می دهیم . توجه داشته باشید که فر باید از قبل پیش گرم شده باشد .
مرحله پنجم
این ته چین رستورانی را میتوانید روی اجاق گاز هم تهیه کنید، هرچه این غذا را با حرارت ملایم تری بپزید درپایان خوراک شما ما مغز پخت و جا افتاده تر خواهد شد . پس از پخت روی ته چین را با ماست چکیده و خلال پسته و زرشک تزیین نمایید .