طرز تهیه دونات بدون شیر

 فیلم طرز تهیه دونات بدون شیر- دستور دونات بدون شیر و کره -طرز تهیه دونات بدون خمیر مایه و شیر و ماست -طرز تهیه دونات بدون شیر در فر -طرز تهیه دونات با ماست- طرز تهیه دونات بدون آرد -طرز تهیه دونات بدون قالب -طرز تهیه دونات

طرز تهیه دونات بدون شیر . بسیار مناسب افرادی است که به لاکتوز حساسیت دارند و نمی‌توانند شیر را در برنامه غذایی خود قرار دهند. به خاطر همین موضوع می توانند این دسر خوشمزه را با آب و بدون استفاده از قالب و فر و همچنین آشنایی با نکات مهم و فوت و فن های پخت دونات بدون شیر تهیه نمایند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دونات بدون شیر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
اب ولرم۱ لیوان
شکر۱ قاشق غذاخوری
پودر مایه خمیر فوری۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱عدد
نمک۱/۲ قاشق چایخوری
کره نرم شده۷۰ گرم
شکر۳ قاشق غذاخوری
آرد۴ لیوان

طرز تهیه دونات خانگی با آب

مرحله اول

برای طرز تهیه دونات ساده بدون شیر ابتدا آب را بر روی اجاق گاز قرار دهید تا به صورت ولرم آماده شود در حدی که انگشت شما را نسوزاند سپس یک قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

مرحله دوم

حالا یک قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر فوری را به آب اضافه کنید و روی ظرف خود را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه ببندید و آن را در یک جای نسبتاً گرم قرار دهید تا خمیر مایه شما به اصطلاح عمل بیاید.

مرحله سوم

خمیرمایه باید بعد از عمل آمدن پف کند و روی آن کف آلود شود، اگر این اتفاق بعد از عمل آمدن و ده دقیقه استراحت نیفتد به این معناست که مایه خمیر شما فاسد بوده و عمل نکرده است.

مرحله چهارم

درون یک ظرف جداگانه تخم مرغ را شکسته سپس به آن نمک و کره نرم شده و سه قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید، این مواد را به وسیله یک همزن دستی با هم مخلوط کنید، پس از آن نوبت به اضافه کردن مایه خمیر می رسد.

مرحله پنجم

آرد را برای این که یک دست شود و آن را هواگیری کنید برای دو یا سه مرحله الک کنید سپس آن را به آرامی به مایع اضافه کنید در حدی که یک خمیر نرم و لطیف داشته باشید مواد را با دست مخلوط کرده و ورز دهید.

مرحله ششم

یکی از نکات طلایی برای پخت یک کیک با بافت اسفنجی این است که خمیر شما نباید به دست بچسبد و یا اینکه نباید زیاد سفت باشد این حالت خمیر را شما با کم و زیاد کردن آرد باید بصورت تجربی انجام دهید.

مرحله هفتم

ظرفی را که خمیر در آن وجود دارد با حوله بپوشانید و در یک مکان گرم برای مدت زمان یک ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از آماده شدن خمیر چانه های کوچک را از آن برداشته و با کف دست صاف کنید.

مرحله هشتم

وسط خمیرها را با کاتر مخصوص و یا درب قوطی نوشابه در  بیاورید. کف سینی خود را چرب کنید و دونات های آماده شده را بر روی آن بچینید، روی سینی را دوباره با حوله بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه دیگر به آن استراحت دهید.

مرحله نهم

یک ماهی‌تابه نسبتاً مناسب برای سرخ کردن‌دونات آماده کنید روغن نسبتاً زیادی در آن خالی کرده و بر روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. اکنون دونات ها را به آرامی برداشته و درون روغن سرخ کنید.

مرحله دهم

هنگامی که یک طرف دونات ها کمی حالت طلایی رنگ گرفت آن را بچرخانید و طرف دیگر آن را نیمه سرخ کنید. دوباره دونات را بچرخانید و آن را کاملاً سرخ کنید تا طلایی رنگ و برشته شود.

مرحله یازدهم

اگر با این روش دونات ها را سرخ کنید همین امر باعث می‌شود تا آنها بیشتر پف کنند و کاملاً مغز پخت شوند. همین موضوع یکی از نکات و فوت و فن های مهم برای پخت دونات به روش بازاری می باشد.

مرحله دوازدهم

پس از سرخ کردن می توانید آنها را با پودر قند و یا گاناش تزیین کنید. برای تهیه گاناش به طور مساوی باید از خامه و شکلات تخته ای خرد شده استفاده کنید، وزن آنها تقریباً باید با هم برابر باشد.

مرحله سیزدهم

پس از مخلوط کردن خامه و شکلات آن را بر روی بخار آبجوش کتری قرار دهید تا شکلات کاملاً درون خامه حل شود. اکنون می توانید با گاناش و ترافل های شکلاتی رنگی این دونات های خوشمزه را تزیین کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 دی 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.