طرز تهیه ماهی سالمون با کینوا

طرز تهیه ماهی سالمون با کینوا خوشمزه و مجلسی دو نفره

ماهی سالمون با کینوا یک خوراک خوشمزه و مجلسی می باشد ، در این روش پخت شما فیله ها را همراه سبزیجات تفت داده شده سرو خواهید کرد .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه ماهی با کینوا

  • کینوا : ۱ فنجان
  • ماهی سالمون : ۱ عدد
  • نمک دریا : ۱ قاشق چایخوری
  • شکر : ۲ قاشق چایخوری
  • پودر فلفل تند : یک دوم قاشق چایخوری
  • سیر خرد شده : ۲ حبه
  • کره : ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : یک و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل رنگی قرمز : یک دوم فنجان
  • هویج خرد شده : یک دوم فنجان
  • پیاز خرد شده : یک چهارم فنجان
  • آب : ۱ فنجان
  • آب پرتغال : یک دوم فنجان
  • جعفری خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز تهیه ماهی سالمون با کینوا

مرحله اول

برای پخت خوراک ماهی سالمون با کینوا ابتدا برای مزه دار کردن فیله های ماهی را با نمک دریا و فلفل مخلوط نمایید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا ادویه ها بخورد گوشت ماهی برود .

مرحله دوم

بعد از گذشت این زمان یک قاشق چایخوری پودر فلفل را همراه با سیر به ماهی ها اضافه کنید و دوباره برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید سپس هوا را درون قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید برای مدت زمان ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب کاملاً جذب شود .

مرحله سوم

حالا درون ماهیتابه یک قاشق چای خوری روغن زیتون ریخته و روی حرارت قرار دهید پس از داغ شدن روغن همراه با پیاز و فرنگی درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید . فیله های ماهی سالمون را هم به صورت جداگانه با روغن زیتون تفت دهید تقریباً هر طرف فیله ها را برای ۳ دقیقه باید سرخ کنید .

مرحله چهارم

پس از تفت دادن ، ماهی در فر و با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۵ دقیقه قرار دهید تا کاملاً مغز پخت شود سپس آن را همراه با کینوا و سبزیجات تفت داده شده مخلوط کرده و نوش جان نمایید .

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.