ماهی سالمون با کینوا طرز تهیه پخت غذای خوشمزه و مجلسی با کینوا
طرز تهیه ماهی سالمون با کینوا
ماهی سالمون با کینوا یک خوراک خوشمزه و مجلسی می باشد ، در این روش پخت شما فیله ها را همراه سبزیجات تفت داده شده سرو خواهید کرد .
مواد لازم برای خوراک ۲ نفرمواد لازم برای تهیه ماهی با کینوا
- کینوا : ۱ فنجان
- ماهی سالمون : ۱ عدد
- نمک دریا : ۱ قاشق چایخوری
- شکر : ۲ قاشق چایخوری
- پودر فلفل تند : یک دوم قاشق چایخوری
- سیر خرد شده : ۲ حبه
- کره : ۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون : یک و نیم قاشق چایخوری
- فلفل رنگی قرمز : یک دوم فنجان
- هویج خرد شده : یک دوم فنجان
- پیاز خرد شده : یک چهارم فنجان
- آب : ۱ فنجان
- آب پرتغال : یک دوم فنجان
- جعفری خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ماهی سالمون با کینوا
مرحله اول
برای پخت خوراک ماهی سالمون با کینوا ابتدا برای مزه دار کردن فیله های ماهی را با نمک دریا و فلفل مخلوط نمایید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا ادویه ها بخورد گوشت ماهی برود .
مرحله دوم
بعد از گذشت این زمان یک قاشق چایخوری پودر فلفل را همراه با سیر به ماهی ها اضافه کنید و دوباره برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید سپس هوا را درون قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید برای مدت زمان ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب کاملاً جذب شود .
مرحله سوم
حالا درون ماهیتابه یک قاشق چای خوری روغن زیتون ریخته و روی حرارت قرار دهید پس از داغ شدن روغن همراه با پیاز و فرنگی درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید . فیله های ماهی سالمون را هم به صورت جداگانه با روغن زیتون تفت دهید تقریباً هر طرف فیله ها را برای ۳ دقیقه باید سرخ کنید .
مرحله چهارم
پس از تفت دادن ، ماهی در فر و با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۵ دقیقه قرار دهید تا کاملاً مغز پخت شود سپس آن را همراه با کینوا و سبزیجات تفت داده شده مخلوط کرده و نوش جان نمایید .