طرز تهیه ته چین ماهیتابه ای بدون تخم مرغ شام ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه ته چین ماهیتابه ای
ته چین یکی از غذاهای ایرانی اصیل است که اکثر اوقات از مخلوط برنج و انواع گوشت ، ماست ، تخم مرغ و زعفران درست میشود . در بین غذا های ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از غذاهای رسمی و مناسب مهمانی ها به شمار میآید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین ماهیتابه ای در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
ماست چکیده | ۵ ق.غ |
روغن | ۲ ق.غ |
زعفران دم کرده | ۱ ق.غ |
روغن | ۲ ق.غ |
طرز تهیه ته چین ماهیتابه ای
مرحله ۱
برای شروع ابتدا شما ۵ ق.غ ماست چکیده را با ۲ ق.غ روغن را مخلوط نموده و پس از آن ۱ ق.غ زعفران دم کرده و دو کفگیر برنج پخته را ( برنج باید خوب سرد بشه بعد به مواد ته چین اضافه میکنیم چون ماست و تخم مرغ داره برنج داغ باعث میشه ببره ) به این مخلوط اضافه نمایید.
مرحله ۲
پس از انجام این کار و در مرحله بعدی کف ماهیتابه خود را چرب کرده و بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم تا داغ شود حالا مواد ته چین را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و در تابه را میبندیم تا ته چبن خودشو بگیره.
مرحله ۳
در مرحله بعد برنج سفید را روی مواد درون تابه ریخته و به کمک قاشق کمی فشرده میکنیم حالا غذا را برای مدت زمان یک ساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه زمانی که برنج دم کشید آنرا برعکس میکنیم.
مرحله ۴
اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و از سفیده تخم مرغ استفاده نکنید . برای اینکه ته چین بوی تخم مرغ را به خود نگیرد قبل از اضافه کردن تخم مرغ آنرا بخوبی و زیاد هم بزنید.
مرحله ۵
واشر نارنجی ماهیتابه باید خارج بشه. برای گرفتن بوی نامطبوع تخم مرغ از گلاب هم میتوان استفاده کرد. میتوانید ته چین خود را درون قابلمه چدنی یا سرامیک که سالم باشه درست کنید. در هنگام پهت روی شعله گاز و زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید.
منبع:m_sadat_mirsafian