تهیه و پخت خورشت کرفس با مرغ ساده و مجلسی بدون گوشت
طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ
خورشت کرفس با مرغ را میتوان بعنوان یکی از بهترین و خوشمزه ترین خورشت های ایرانی نام برد . بخاطر استفاده از کرفس تازه این خوراک بسیار مقوی و سالم میباشد .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه خورشت کرفس
- کرفس خرد شده نیم کیلو
- گوشت گوسفندی ۴۰۰ یا ران مرغ
- پیاز ۲ عدد
- زعفران دم کرده ۱/۲ فنجان
- زنجبیل ، نمک
- فلفل سیاه ، چوب دارچین
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ
مرحله اول
برای تهیه خورشت کرفس با مرغ ابتدا پیاز را به صورت نگینی خورد کنید ، سپس ماهیتابه را بر روی حرارت اجاق گاز گذاشته مقدار کمی روغن اضافه کنید ، سپس پیازهای خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و آنها را تفت دهید تا پیاز ها سبک و شیشه ای شوند .
مرحله دوم
در این مرحله مرغ را همراه با زعفران به پیاز سرخ شده اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید تا زمانی که کمی پوست مرغ برشته شود ، سپس مقداری آب اضافه کنید و در ماهیتابه را قرار دهید و صبر کنید تا مرغ پخته شود برای چاشنی خورشت خانگی هم از مقدار کمی زنجبیل و ادویه خورشتی استفاده نمایید .
مرحله سوم
در این فاصله کرفس ها را تمیز کرده و آنها را به صورت خلالی خرد نمایید ، برگ های داخلی و لطیف کرفس ها را هم خورد کنید ، سپس سبزی های خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و با مقدار کمی روغن آنها را به خوبی سرخ نمایید .
مرحله چهارم
در اواخر پخت سبزی های سرخ شده را خورشت کرفس اضافه کنید و تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط نمایید ، حالا اجازه دهید تا خورشت به خوبی و کاملاً پخته شود و در اصطلاح به روغن بیفتد ، توجه کنید که کرفس ها زیاد پخته نشوند ، اگر کرفس له شود خورشت شما زیبایی خودش را از دست میدهد .