طرز تهیه آش گندم یزدی برای سرماخوردگی ساده و سریع
طرز تهیه آش گندم
طرز تهیه آش گندم با رسیدن فصل سرد و روزهای بارانی بهترین غذایی که میتونه به شما انرژی بده و از شما در برابر سرما حفاظت کنه، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش گندم در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۱۰ نفر | |
پیاز داغ | ۵ قاشق غذاخوری |
نخود | ۲۵۰ گرم |
لوبیا چیتی | ۲۵۰ گرم |
گندم پوست کنده | ۴۰۰ گرم |
سبزی آش | ۱ کیلوگرم |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
کشک محلی | به مقدار لازم |
نمک دریا و فلفل | به مقدار لازم |
سیر داغ | مقداری |
طرز تهیه آش گندم
مرحله ۱
برای تهیه غذا یکی از نکاتی که باید رعایت کنید خیساندن حبوبات که شامل لوبیا و نخود می باشد از شب قبل می باشد. گندم را شسته و آن را آبکش کنید سپس همراه با حبوبات درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا پخته و نرم شوند.
مرحله ۲
در مرحله بعدی سبزی آشی را خورد کرده و پس از پختن حبوبات همراه با پیاز داغ و سیر داغ به آش اضافه کنید. یکی دیگر از نکات پخت این است که پیاز داغ را هنگامی که تفت میدهید زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید.
مرحله ۳
در این مرحله وقتی که تمام مواد را با هم مخلوط کردید اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید تا آش با حرارت کم کاملاً جا افتاده و لعاب دار شود. پس از اینکه آش را درون کاسه ریختید با کشک و پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ تزیین کنید.
نکات پخت آش
تهیه این غذا در اصل بدون گوشت میباشد، شما میتوانید زمانی که سبزی را اضافه میکنید، گوشت را بصورت جداگانه پخته و همراه با سبزی اضافه نمایید.سبزی آش شامل ( جعفری و تره و گشنیز و اسفناج ).
طرز تهیه نعناع داغ
برای تهیه نعناع داغ ابتدا باید مقداری نعناع خشک را درون آب بخیسانید سپس آب اضافی آن را بگیرید و همراه با مقدار کمی روغن درون ماهی تابه ریخته و آن را تفت دهید، تا زمانی که رنگ نعناع تیره شود.