طرز تهیه حلوا شکلاتی قالبی

طرز تهیه حلوا شکلاتی با آرد نخودچی،طرز تهیه حلوا شکلاتی قالبی،طرز تهیه حلوا شکلاتی با پودر کاکائو،طرز تهیه حلوا شکلاتی دو رنگ،طرز تهیه حلوا شکلاتی ترک،طرز تهیه حلوای شکلاتی مجلسی،طرز تهیه حلوای شکلاتی دو رنگ،طرز پخت حلوا شکلاتی
یک دسر فوق العاده خوشمزه و عالی مناسب برای تغذیه مدرسه کودکان. با این دسر سالم و مقوی فرزند دلبند خود را تقویت کنید. به علت نداشتن روغن از نظر بهداشتی بسیار عالی و مناسب میباشد. زمانی که حلوا آماده شد اگر حالت شنی و خورده داشت مقداری کره یا شکلات به آن اضافه کنید به هیچ وجه از روغن مایع نباید استفاده کنید. یکی از نکات پخت حلوا: زمانی که آن را درون قالب میریزید، قالب را برای چند مرحله روی زمین بکوبید تا حفره های میان آن از بین برود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله ♥ طرز تهیه حلوا شکلاتی قالبی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا
آرد۱۵۰ گرم
آرد نخودچی۷۵ گرم
کره۱۲۰_۱۰۰ گرم
پودر قند۸۰ گرم
شکلات تخته ای۸۰ گرم
پودر دارچین۱/۲ قاشق چای خوری
پودر هل۱/۲ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه حلوا شکلاتی قالبی

مرحله اول

برای شروع را در سه مرحله الک کنید، ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار دهید و پس از اینکه داغ شد آرد الک شده را درون ماهیتابه ریخته و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله دوم

آرد نخودچی را هم الک کنید و بعد از انجام این کار آن را به آرد تفت داده شده اضافه کنید آردها را با هم مخلوط کنید و برای ۱۰ دقیقه دیگر آن را تفت دهید. اکنون زمان آن رسیده که کره را اضافه کنید و با آرد مخلوط نمایید.

مرحله سوم

بعد از اینکه آرد و کره را به خوبی هم زدید پودر هل را همراه با پودر دارچین و پودر زنجبیل و پودر قند به حلوا اضافه کنید و دوباره به هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. اکنون نوبت به اضافه کردن شکلات رسیده.

مرحله چهارم

شکلات تخته ای را روی حرارت بخار آب قرار دهید مانند سماور و کتری و آن را به صورت بن ماری ذوب کنید. بعد از اینکه کاملا ذوب شد آن را به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله پنجم

هنگامی که حلوا آماده شد، آن را درون قالب های سیلیکونی مورد نظر بریزید، اجازه ندهید تا حلوا سرد شود و زمانی که داغ است آن را درون قالب بریزید. قالب را برای مدت زمان یک الی دو ساعت درون یخچال قرار دهید.

مرحله ششم

زمانی که حلوا کاملاً بسته شد آن را از درون قالب در آورده و تزیین کنید. اگر می خواهید حلوا مغزدار باشد زمانی که آن را درون قالب میریزید مغز گردو یا بادام یا فندق درون قالب قرار دهید.

منبع:_zohreh_ghasemi

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 21 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.