طرز تهیه مرغ پاپ کورنی خوشمزه فینگر فود دونفره ساده و سریع
طرز تهیه مرغ پاپ کورنی
یک خوراک عالی و بسیار خوشمزه با روش پختی متفاوت و در عین حال ساده. مرغ را بصورت ترد بصورت فینگر فود مجلسی آماده نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ پاپ کورنی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ | |
سینه مرغ | نصف |
سرکه | ۳ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
نمک | یک قاشق چایخوری |
پودر سیر | یک قاشق چایخوری |
پودر سیر | یک قاشق چایخوری |
مواد لازم داخل آرد | |
آرد گندم | دو و نیم لیوان |
نشاسته ذرت | یک سوم لیوان |
آویشن | یک قاشق غذا خوری سر پر |
پاپریکا | یک قاشق غذا خوری سر پر |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | یک قاشق غذا خوری |
ادویه کاری | یک قاشق غذا خوری |
دارچین | یک قاشق غذا خوری |
آب یخ | ۴ لیوان |
طرز تهیه مرغ پاپ کورنی
مرحله ۱
در ابتدای آشپزی سینه مرغ را بر روی تخته کار هنگ کرده و به قطعات سه سانتی برش بزنید سپس نمک را همراه با فلفل و سرکه به آن اضافه کنید پس از انجام این کار نوبت به اضافه کردن آویشن و پودر سیر می رسد.
مرحله ۲
مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. درون یک بشقاب بزرگ آرد را الک کنید و به آن نشاسته ذرت را همراه با آویشن و پاپریکا اضافه کنید.
مرحله ۳
آرد را مخلوط کرده و دوباره نمک را همراه با فلفل و پودر پیاز و پودر سیر و دارچین به آرد اضافه کنید آرد را داد تا زمانی که یک دست شود هم بزنید درون یک کاسه بزرگ ۴ لیوان آب ریخته و چند تکه یخ به آن اضافه کنید.
مرحله ۴
پس از اینکه مرغ را از درون یخچال خارج کردید ابتدا داخل آرد بغلتانید و آن را در چند نوبت پشت و رو کنید تا کاملاً به آرد آغشته شود پس از اینکه از درون آرد خارج کردید درون کاسه آب یخ بریزیم برای مدت زمان ۵ ثانیه.
مرحله ۵
دوباره مرغ را درون آرد و پس از آن آب گرم قرار دهید این کار را برای سه نوبت انجام دهید در آخرین مرحله مرغ را درون آرد بغلتانید و پس از انجام این کار با دست تکه های مرغ را به صورت گلوله جمع کنید.
مرحله ۶
قابلمه کوچکی را بر روی حرارت اجاق قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید پس از اینکه داغ شد تکه های مرغ را درون قابلمه ریخته و آنها را سرخ کنید با استفاده از این روش تکه های مرغ روغن را به خود جذب نخواهند کرد، اجازه دهید تا فیله های مرغ کاملاً پخته شوند.