طرز تهیه بادمجان پفکی

آموزش آشپزی و طرز تهیه بادمجان پفکی بصورت مرحله به مرحله تصویری

بادمجان پفکی به ‌خاطر اینکه بسیار ساده می‌باشد و با مواد کمی می توانید آن را آماده کنید طرفداران زیادی دارد با این روش پخت شما می توانید یک خوراکی خانگی و خوشمزه را در اسرع وقت آماده نمایید . البته توجه نمایید که این خوراک به خاطر مصرف زیاد روغن مایع سرخ کردنی دارای کالری بالایی می باشد و استفاده از اینگونه غذاها برای افرادی که وزن بسیار زیادی دارند توصیه نمی شود سعی کنید از این غذا به صورت ماهیانه استفاده کنید و از خوردن غذاهای چرب اجتناب کنید برای حفظ سلامتی خود و خانواده محترمتان .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان

  • بادمجان ۲ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور پخت

طرز تهیه بادمجان پفکی

مرحله اول

با دنبال کردن این دستور پخت می توانید یک ناگت بادمجان پفکی خوشمزه و بسیار لذیذ را آماده کنید . شما برای شروع پس از اینکه بادمجان ها را بخوبی شسته و ضدعفونی نمودید آن ها را با دستمال خشک کرده و به صورت راه راه پوست آن ها را جدا کنید یعنی یک خط در میان پوست بگیرید .

مرحله دوم

برای پخت این غذا بهتر است از بادمجان های گلخانه‌ای استفاده کنید چون هم تخمه کمتری دارند و هم شیرین تر میباشند سپس بادمجان ها را به صورت ورقه ورقه با قطر تقریبی یک سانتی متر برش بزنید پس از انجام این کار تخم مرغ ها را درون یک کاسه ریخته و با چنگال هم بزنید تا یک دست و مخلوط شوند

مرحله سوم

حالا درون کاسه ای که حاوی تخم مرغ ها می‌باشد بکینگ پودر را همراه با مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید سپس آرد و شیر را به مواد اضافه کنید مواد درون کاسه را با همزن دستی به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند

مرحله چهارم

یک ماهیتابه لبه دار بلند را انتخاب کرده و در حدی که بادمجان‌ها شناور بمانند درون ماهیتابه روغن اضافه می کنیم ، حرارت را کم کرده و صبر میکنیم تا روغن داغ شود سپس کاسه ای را که در آن مواد را با هم مخلوط کرده بودیم کنار دست خود قرار می دهیم و آماده برای سرخ کردن بادمجان ها می شویم

مرحله پنجم

هنگامی که روغن داغ شد حرارت را کمی بیشتر کرده و حلقه های بادمجان ها را درون کاسه به مواد مرینیت آغشته می کنیم سپس آنها را درون ماهیتابه قرار داده و اجازه می دهیم تا دو طرف بادمجان به خوبی سرخ شود .

مرحله ششم

توجه داشته باشید که بادمجان ها را به صورت ۴ یا ۵  باهم سرخ‌کنیم نیازی نیست همه بادمجان‌ها را درون قابلمه به صورت یکجا سرخ کنیدزمانی که احساس کردید بادمجان ها به خوبی سرخ شده اند آنها را از درون تابع خارج کرده و روی توری قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود اکنون خوراک بادمجان شما آماده برای مصرف شده است

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.