طرز تهیه خورش نخود فرنگی و شوید

طرز تهیه خورش نخود فرنگی و شوید مجلسی و خوشمزه با گوشت و بدون مرغ

خورش نخود فرنگی و شوید خوشمزه و خوش طعم را در خانه با روش پخت رستورانی و خیلی حرفه ای آماده نمایید . این خورشت ساده بخاطر استفاده از نخود فرنگی و شوید خواص زیادی دارد در ادامه شما را با ویژگی های مصرف این غذا آشنا خواهیم کرد . نخود فرنگی منبعی خوب از ویتامین B1، B6، B2 و B3می‌باشد که همه این ویتامین ها برای سوخت و ساز چربی ضروری می‌باشند. همچنین مصرف شوید تازه، برای تنگی‌نفس، سکسکه، ضعف معده و کبد و طحال، سنگ کلیه و مثانه، کولیت، درد مفاصل، درد قاعدگی  مفید میباشد .

مواد لازم برای خوراک خانواده

مواد لازم برای تهیه خورش نخود فرنگی و شوید

  • گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو
  • روغن (سرخ کردنی) ۴قاشق سوپخوری
  • پیاز (سرخ شده) ۴قاشق سوپخوری
  • سیر ۱حبه
  • نخود سبز نیم کیلو
  • شوید (ساطوری شده) ۲پیمانه
  • شکر ۱قاشق چایخوری
  • ادویه (پلویی اصفهان) ۱قاشق چایخوری
  • زعفران (آبکرده و غلیظ) ۱قاشق سوپخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه خورش نخود فرنگی و شوید

مرحله اول

برای تهیه خورش نخود فرنگی و شوید مجلسی پس از اینکه گوشت ماهیچه را شستید آن را خشک کنید پس از انجام این کار یک ماهیتابه بر روی اجاق گاز قرار داده همراه با مقداری روغن ماهیچه ها را خرد کرده و درون قابلمه سرخ کنید .

مرحله دوم

زمانی که دو طرف ماهیچه‌ها را سرخ کردید و قهوه‌ای رنگ شدندپیاز داغ را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید سپس سیر های له شده را همراه با ادویه خورشتی به ماهیچه ها اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کرده و به خوبی تفت دهید .

مرحله سوم

در این مرحله چیزی حدود ۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید زیر اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا خورش برای مدت زمان ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد و کاملا مواد پخته و جا افتاده شوند پس از گذشت این زمان نخود سبز ها را به خورش اضافه کنید .

مرحله چهارم

در مرحله بعد شوید های خرد شده را به صورت جداگانه درون یک ماهیتابه ریخته و همراه با کمی روغن تفت دهید و پس از اینکه آماده شده اند همراه با کمی شکر ، شوید های سرخ شده را به خورش مجلسی اضافه نمایید

مرحله پنجم

با کمک یک ملاقه مواد خورشت را با هم مخلوط کنید و پس از گذشت ۳۰ دقیقه زعفران را همراه با نمک و فلفل به خورشت اضافه کنید مزه آن را بچشید اگر احساس نمودید طعم باب میل شما نیست مقدار ادویه ها را اندازه کنید حالا این خورش را همراه با برنج ساده سرو نمایید .

نکات پخت خورش

خورش نخودفرنگی را بیشتر در ترکیه و ایران استفاده می‌کنند که فرق خورشت ایرانی در زعفران و ادویه می‌باشد . توجه کنید که شوید باید ریز خورد شده باشد تا خورشت لعاب دار شود . سعی کنید از نخود فرنگی پوست کنده شده استفاده کنید . اگر بجای آب از آب قلم استفاده کنید خورشت خوشمزه ای خواهید داشت .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.