طرز تهیه خورشت قیمه ساده خانگی شام ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه خورشت قیمه ساده
طرز تهیه قیمه ساده با گوشت، این خورشت خوشمزه و سنتی را با گوشت و مرغ و سیب زمینی و بادمجان و بامیه میتوانید تهیه نمایید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت قیمه ساده در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفند یا گوساله | ۳۰۰ گرم |
لپه خام | ۱۰۰ گرم |
پیاز | یک عدد بزرگ |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
لیموعمانی | ۳ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | به مقدار دلخواه |
درست کردن قیمه خانگی
مرحله ۱
برای اموزش قیمه ساده اصیل و خوشمزه قابلمه را روی اجاق گذاشته حرارت را کم کرده پیازها را بصورت نگینی خرد کنید درون تابه ریخته و تفت دهید، زمانی که پیاز ها شیشه ای و نرم شد ، گوشت را بصورتی خورشتی خرد کرده و درون قابلمه بریزید.
مرحله ۲
همراه با پیاز ها تفت دهید تا هنگامی که گوشت تغییر رنگ دهد.در مرحله بعدی لپه را به خورشت اضافه کنید و همراه با مواد دیگر درون قابلمه تفت دهید . پس از تفت دادن این مواد بصورت تقریبی ۵ لیوان آب به خورشتتان اضافه کنید.
مرحله ۳
تابه را بر روی اجاق قرار دهید رب گوجه را همراه با مقداری روغن تفت دهید سپس آنرا به خورشت اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا خورشت شروع بجوشیدن کند. در حرکت بعدی و زمانی که خورشت شروع بجوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید.
مرحله ۴
درب قابلمه را ببندید تا غذای شما کاملا پخته و جا افتاده شود، قبل از اینکه لیمو عمانی را درون خورشت بریزید با چنگال چند نقطه از لیمو را سوراخ کنید و درون آب سرد قرار دهید تا طعم و مزه تلخ لیمو گرفته شود.
مرحله ۵
بعد از اینکه خورشت جا افتاده شد لیمو عمانی را اضافه کنید، سپس میزان نمک و فلفل و زردچوبه خورشت قیمه را اندازه کنید و برای بهتر شدن رنگ خورشت مقداری زعفران درون غذا بریزید . اکنون میتوانید غذای خود را در کنار یک پلوی ایرانی دم کشیده سرو نمایید.