طرز تهیه خورشت قیمه ساده

اموزش قیمه ساده
طرز تهیه خورشت لپه ساده
قیمه ساده
طرز پخت قیمه ساده
طرز تهیه خورشت قیمه ساده
خورشت قیمه ساده
قیمه خانگی

طرز تهیه قیمه ساده با گوشت، این خورشت خوشمزه و سنتی را با گوشت و مرغ و سیب زمینی و بادمجان و بامیه میتوانید تهیه نمایید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت قیمه ساده در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفند یا گوساله۳۰۰ گرم
لپه خام۱۰۰ گرم
پیازیک عدد بزرگ
رب گوجه‌فرنگی۱ قاشق غذاخوری
لیمو‌عمانی۳ عدد
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
زعفران دم کردهبه مقدار دلخواه

درست کردن قیمه خانگی

مرحله ۱

برای اموزش قیمه ساده اصیل و خوشمزه قابلمه را روی اجاق گذاشته حرارت را کم کرده پیازها را بصورت نگینی خرد کنید درون تابه ریخته و تفت دهید، زمانی که پیاز ها شیشه ای و نرم شد ، گوشت را بصورتی خورشتی خرد کرده و درون قابلمه بریزید.

مرحله ۲

همراه با پیاز ها تفت دهید تا هنگامی که گوشت تغییر رنگ دهد.در مرحله بعدی لپه را به خورشت اضافه کنید و همراه با مواد دیگر درون قابلمه تفت دهید . پس از تفت دادن این مواد بصورت تقریبی ۵ لیوان آب به خورشتتان اضافه کنید.

مرحله ۳

تابه را بر روی اجاق قرار دهید رب گوجه را همراه با مقداری روغن تفت دهید سپس آنرا به خورشت اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا خورشت شروع بجوشیدن کند. در حرکت بعدی و زمانی که خورشت شروع بجوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید.

مرحله ۴

درب قابلمه را ببندید تا غذای شما کاملا پخته و جا افتاده شود، قبل از اینکه لیمو عمانی را درون خورشت بریزید با چنگال چند نقطه از لیمو را سوراخ کنید و درون آب سرد قرار دهید تا طعم و مزه تلخ لیمو گرفته شود.

مرحله ۵

بعد از اینکه خورشت جا افتاده شد لیمو عمانی را اضافه کنید، سپس میزان نمک و فلفل و زردچوبه خورشت قیمه را اندازه کنید و برای بهتر شدن رنگ خورشت مقداری زعفران درون غذا بریزید . اکنون میتوانید غذای خود را در کنار یک پلوی ایرانی دم کشیده سرو نمایید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 دی 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.