پخت آش دندونی بدون گوشت خوشمزه و مجلسی با گندم و نخود
آش دندونی
آش دندونیطرز تهیه و پخت آش دندونی بدون گوشت خوشمزه و مجلسی با گندم و نخود ، بخاطر اینکه یک آش خوش طعم و لعاب دار داشته باشیم مقدار مصرفی نخود و لوبیا را بیشتر میکنیم . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه آش دندونی
- گندم ۲ استکان
- نخود ۱ استکان
- لوبیا ۱استکان
- عدس ۱ استکان
- پیازداغ فراوان
- کشک سابیده شده ۱ استکان
- نمک و فلفل و زردچوبه
- زیره سبز ۱ ق م
طرز تهیه آش دندونی
در ابتدا برای تهیه هر نوع آش خانگی باید حبوبات آش را از شب قبل خیس کنید . این آش داخلش گندم داره ، بهتره از گندم پوست کنده استفاده کنید ، پس حبوبات و گندم را از شب قبل در آب خیس نمایید و چندین بار آبش را دور ریخته و دوباره در آب خیس کنید ، چندین بار این کار را تکرار کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود .
بعد همه را بزارید خوب بپزه ، ، گندم وعدس را با هم بپزید ، وقتی حبوبات پخت به گندم اضافه کنید ، پیاز زیاد خرد کنید و در روغن سرخش کنید تا پیاز داغ زیادی درست بشه ، و بهش نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه نمایید و در ساعت آخر زیره را اضافه نمایید و بعد از همه این مراحل کشک را اضافه کنید . میتونید از گوشت و قلم هم استفاده کنید . در ضمن اگه داخل آش خوشمزه یا هر غذایی که نفاخ هست یک دونه خیار بندازین و بعد از پخت غذا خیار رو بردارین هم طعم غذا اصلا عوض نمیشه هم هیچ نفخی نداره غذای شما . نوش جون