طرز تهیه کاچی با آرد سفید بدون شیر برای دو نفر ساده و سریع
طرز تهیه کاچی با آرد سفید
طرز تهیه کاچی با آرد سفید ، یک میان وعده بسیار مقوی و خوشمزه که با انواع آرد میتوانید تهیه کنید. افرادی که دارای طبع گرم میباشند بهتر است در خوردن کاچی زیاده روی نکنند برای جلوگیری از جوش زدن. این دسر خونساز میباشد.
مواد لازم | |
آرد | ۶ قاشق غذا خوری |
آب سرد | ۲ لیوان |
شکر | نصف لیوان |
زعفران دم کرده غلیظ | ۴ قاشق غذا خوری |
گلاب | یک سوم لیوان |
کره | ۶۰ گرم |
پودر هل | نصف قاشق چای خوری |
وانیل | یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه کاچی با آرد سفید
مرحله اول
برای تهیه این دسر عالی آرد الک شده را همراه با کره درون قابلمه بریزید. سپس آب سرد را با زعفران و شکر و پودر هل و گلاب و وانیل مخلوط کنید مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. اکنون میتوانید قابلمه آرد را روی حرارت قرار دهید.
مرحله دوم
حرارت را در حالت متوسط رو به پایین قرار دهید و صبر کنید تا کره ذوب شود حالا آرد را برای ۱۰ دقیقه تفت دهیغم تا بوی خامی آن گرفته شود، زمانی که عطر و بوی آرد بلند شد و رنگ آن به حالت طلایی درآمد حرارت را کم کنید.
مرحله سوم
حالا شهدی را که آماده کرده بودید آرام آرام به آرد سرخ شده اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید. زمانی که شربت تمام شد حرارت را به حالت اولی برگردانید و مدام مواد را هم بزنید.
مرحله چهارم
هم زدن مواد را تا زمانی که قوام بیاید و به غلظت مناسب برسد ادامه دهید. در این لحظه اجاق را خاموش کنید و درب قابلمه را با دمکنی برای ۱۰ دقیقه ببندید تا دم بکشد. اکنون آماده برای مصرف میباشد.
منبع :