طرز تهیه کله گنجشکی

 

طرز تهیه کله گنجشکی

خوراک خوشمزه با مرغ و گوشت چرخ کرده شیرازی ، این خوراک محلی مخصوص اصفهان و شیراز را میتوانید با استفاده از سویا ، سیب زمینی ، قارچ و رب انار تهیه نمایید . برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کله گنجشکی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای دو نفر
پیاز۱عدد
رب گوجه۲ ق غ
گوشت چرخ کرده۱۰۰گرم
پودرنان یا آردنخودچی۲ق غ
سیب زمینی خرد شده۲عدد
گوشت مرغ چرخ شده۱۰۰گرم
نمک_فلفل_زردچوبه_پودرسیر_ادویه کاریبه میزان لازم

طرز تهیه کله گنجشکی

مرحله ۱

در مرحله اول گوشت را مزه دار و به ترتیب زیر آماده میکنیم، گوشت چرخ کرده را همراه با گوشت مرغ مخلوط میکنیم سپس پیاز را رنده کرده و آب آنرا جدا کنید و پیاز را به گوشت اضافه کنید حالا نوبت افزودن نمک و فلفل و ادویه همراه با پودر سیر و پودر نان میباشد.

مرحله ۲

تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود ، روی کاسه را پوشانده و برای ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار میدهیم، در طول این مدت یک دانه پیاز را خلالی خرد کرده و درون تابه تفت میدهیم.

مرحله ۳

سیب زمینی را هم بصورت نگینی خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید ،مقداری نمک و فلفل و زردچوبه همراه با رب گوجه به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و درون تابه هم میزنیم حالا باید ۲ لیوان آب اضافه کنید، اجازه دهید تا بجوشد.

مرحله ۴

در این فاصله به سراغ گوشت رفته، تابه را آماده کنید گوشت را بصورت قلقلی درآورده و درون تابه سرخ می کنیم و کنار قرار میدهیم، هنگامی که سس گوجه شروع به جوشیدن کرد گوشت را به مواد اضافه میکنیم، حرارت را کم کنید.

مرحله ۵

برای مدت زمان ۳۰ دقیقه اجازه میدهیم تا کله گنجشکی جا افتاده شود در ۱۰ دقیقه پایانی مقداری سبزی معطر که شامل ریحون و مرزه و نعنا میشود اضافه کنید، حالا میتوانید اجاق را خاموش کنید و غذای خود را با پلو سرو نمایید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.