طرز تهیه خورش فوری فسنجان مجلسی با مرغ دونفره ساده و سریع
طرز تهیه خورش فوری
خورش فوری که فقط برای پخت آن به ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارید این غذا مناسب برای زمانی است که شما تایم و حوصله کافی برای آشپزی ندارید.گردو را برای اینکه زمان پخت کوتاه تر شود حذف کرده ایم.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش فوری در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای شام دونفره | |
پیاز | ۱ عدد |
روغن | به میزان لازم |
سینه مرغ | ۱ عدد |
رب انار | ۲ ق غ |
کره | ۲ ق غ |
رب گوجه | نصف ق غ |
نمک و فلفل و شکر | به میزان دلخواه |
آرد | ۱ ق غ |
آب | ۱ لیوان |
زعفران دم کرده | ۲ ق غ |
دارچین | کمی |
طرز تهیه خورش فوری
مرحله اول
ابتدا پیاز را برداشته و پوست آن را جدا کنید، سپس آن را به صورت نگینی خرد کرده و درون ماهیتابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید.
مرحله دوم
پس از اینکه پیاز و مرغ به خوبی سرخ شدند یک قاشق غذاخوری کره را همراه با دو قاشق غذاخوری سر پر رب انار به مواد خورش ساده اضافه کنید و کمی با همدیگر مخلوط کرده و تفت دهید.
مرحله سوم
حالا نوبت به اضافه کردن یک قاشق پر رب گوجهفرنگی و پس از آن ادویه و نمک و فلفل میرسد مواد را مخلوط کرده سپس دارچین و شکر را به خورشت اضافه کنید پس از انجام این کار نوبت به اضافه کردن مقداری آب می رسد.
مرحله چهارم
برای اینکه آب خورشت شما غلیظ و لعاب دار شود می توانید یک قاشق غذاخوری آرد را با با آب سرد مخلوط کنید و آن را از صافی رد کرده و درون خورشت بریزید، سپس خورش را فوری هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
مرحله پنجم
حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت جا افتاده شود. در هنگام سرو میتوانید مقداری ادویه و پودر دارچین و زعفران دم کرده را همراه با کره به غذا اضافه کنید تا طعم و مزه آن را دوچندان نمایید.
مرحله ششم
طعم و مزه خورش به کره و زعفران و رب انار بستگی دارد، بدون این مواد از پخت خورش خودداری کنید. یک کته خوشمزه با برنج ایرانی تهیه کنید و در کنار این خورشت مجلسی سرو نمایید.