طرز تهیه فسنجون با مرغ برای ۶ نفر خورشت شمالی ساده و سریع
طرز تهیه فسنجون با مرغ برای ۶ نفر یک خورشت ایرانی و اصیل که با مرغ و گوشت می توانید آن را بپزید. مدت زمان پخت خورشت خوشمزه با مرغ تقریباً چیزی در حدود پنج ساعت می باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فسنجون با مرغ برای ۶ نفر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم (۶ نفر) | |
سینه و ران مرغ | ١ کیلو |
مغز گردو سیاه | ٢٠٠گرم |
مغز گردو سفید | ٢٠٠گرم |
پیاز | ١ عدد |
رب انار ترش | ١ پیمانه |
رب انار ملس | ١ پیمانه |
زعفران دم کرده | ٢ قاشق غ خ |
شکر | ٣قاشق غ خ |
نمک | ١/٢ قاشق چ خ |
زردچوبه | ١/٢ قاشق چ ح |
طرز تهیه فسنجون با مرغ برای ۶ نفر
مرحله اول
پیاز را رنده کرده و همراه با مقداری نمک و زردچوبه درون ماهیتابه ریخته و با کمی روغن برای ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید و بعد از انجام این کار گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و ۷ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.
مرحله دوم
بعد از اینکه رنگ مواد عوض شد آب سرد را همراه با رب انار اضافه نمایید و حرارت را زیاد کنید تا سس شروع به قل زدن کند. در این لحظه باید حرارت را کم کنید و درب ماهیتابه را برای سه ساعت ببندید.
مرحله سوم
در این فاصله زمانی مرغ را همراه با نمک و زردچوبه سرخ کنید. بعد از گذشت ساعت مرغ را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا با در باز برای ۳۰ دقیقه مرغ بپزد. حالا زعفران و شکر را اضافه کنید.
مرحله چهارم
اجازه دهید تا با حرارت ملایم برای ۳۰ دقیقه دیگر خورشت بپزد و حسابی جا افتاده و آماده برای سرو شود. در طول این مدت هر از چند گاهی خورش اصیل شمالی را هم بزنید. همراه با برنج ایرانی نوش جان کنید.