طرز تهیه دلمه کلم برگ مجلسی با رب انار شام ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه دلمه کلم برگ
دلمه کلم گوشت چرخ کرده مجلسی، دلمه کلم پیچ یک پیش غذای خانگی ساده و شیک برای شب یلدا میباشد، این غذا را با رب گوجه فرنگی و مرغ هم میتوانید تهیه نمایید.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه کلم برگ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کلم بزرگ | یک عدد |
گوشت چرخ کرده | دویست تا سیصد گرم |
پیاز داغ | سه ق غ |
گوجه فرنگی | دو عدد |
برنج | یک لیوان |
انار دون شده | نصف لیوان |
جعفری ساطوری | دو ق غ |
گشنیز ساطوری | دو ق غ |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
مواد لازم برای تهیه سس دلمه | |
پیاز داغ | یک ق غ |
رب انار | یک و نیم ق غ |
گوجه رنده شده | یک عدد |
رب گوجه | یک ق غ |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه دلمه کلم برگ
مرحله ۱
مقداری روغن درون تابه ریخته حرارت را کم کنید زمانی که روغن داغ شد پیاز داغ را همراه با گوشت چرخ کرده درون تابه ریخته و تفت دهید در مرحله بعد ادویه ( نمک،فلفل،زردچوبه) را اضافه نمایید ، حالا باید برنج را به گوشت اضافه کنید.
مرحله ۲
سپس گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد نمایید و همراه با سبزی جعفری و گشنیز به مواد دلمه اضافه کنید.کمی حرارت اجاق را بیشتر کرده و در تابه را قرار دهید و بگذارید تا غذا در آب گوجه نیم پز شود هنگامی که آب غذا تمام شد اجاق را خاموش کنید.
مرحله ۳
بعد از آن انارهای دون شده را به مواد اضافه کنید. کلم را برگ برگ نمایید و برای ۵ دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا انعطاف پذیر و نرم شوند.برگ کلم ها ( کلم پر از مواد غذایی ضروری است که برای بدن مفید هستند.
مرحله ۴
کالری کمی دارد و در نتیجه می تواند به راحتی در برنامه رژیم غذایی گنجانده شود. این سبزی حاوی مواد گیاهی شیمیایی مانند تیو سیناها، ایندول – ۳ -کاربینول ، لوتئین ، زیازانتین ، سولفورفان و ایزوتیوسیانات است ) را برداشته و از مایه دلمه درون آنها ریخته و بپیچید.
مرحله ۵
یک برگ کلم بزرگ کف قابلمه گذاشته و دلمه های آماده شده را منظم و شکیل در قابلمه بچینید اکنون سسی را که تهیه نموده اید بر روی دلمه ها ریخته، ظرف را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا غذای شما کاملا جا افتاده و پخته شود.
مرحله ۶
تابه کوچکی را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید مقداری روغن اضافه نموده زمانی که روغن داغ شد پیاز داغ و رب گوجه را درون تابه ریخته و هم بزنید سپس گوجه رنده شده را اضافه کنید و مواد را تفت دهید.
مرحله ۷
در مرحله بعد رب انار ( طبع رب انار ملس سرد و تر و نزدیک به اعتدال است و انار ملس خواص بیشتری نسبت به انار شیرین داشته و در کاهش صفرا، غلیان و جوشش خون مفیدتر از انار شیرین است ) را همراه با نمک و فلفل زردچوبه را به سس اضافه کنید ، در پایان یک لیوان آب درون تابه ریخته زمانی که شروع به جوشیدن کرد ۳۰ ثانیه بعد اجاق را خاموش نمایید.