طرز تهیه و پخت ماهی قزل آلا تنوری خوشمزه و مجلسی در فر
ماهی قزل آلا تنوری
ماهی قزل آلا تنوری مجلسی و خوشمزه را می توانید همراه با باقالی پلو و سبزی پلو میل نمایید این خوراک خوشمزه را می توانید با انواع ماهی ها مانند سالمون قزل آلا و ماهی سفید و غیره طبخ نمایید بهتر است از ماهی استفاده کنید که گوشت آن بیشتر باشد و استخوان کمتری داشته باشد .
مواد لازم برای تهیه خوراک ماهیمواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا تنوری
- ماهی ۱ عدد
- سیب زمینی (ورقه شده) ۲ عدد
- آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
- روغن زیتون ۱/۴ پیمانه(لیوان)
- زعفران آب کرده (غلیظ) ۱ قاشق چای خوری
- سیر (پوره شده) ۲ حبه
- سبزیجات (برای تزیین و اختیاری) به مقدار لازم
- رب انار به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
- لیموترش ورقه ای ۱ عدد
طرز تهیه ماهی قزل آلا تنوری
مرحله اول
برای تهیه ماهی قزل آلا تنوری خانگی ابتدا درون یک کاسه نمک را همراه با فلفل و پوره سیر مخلوط کنید ، سپس زردچوبه آبلیمو و نصف روغن زیتون را همراه با زعفران به این مواد اضافه نمایید ، حالا روی پوست ماهی و داخل شکم آن را مرینیت کنید .
مرحله دوم
درمرحله و ماهی را برای مدت زمان ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا حسابی ادویه ها بخورد گوشت ماهی برود . حالا سینی فر را با ورقه های فویل بپوشانید سپس روی فویل را چرب کرده و برروی آن سیب زمینی های ورقه شده را بچینید .
مرحله سوم
در مرحله بعد سطح روی سیب زمینی ها را هم چرب کنید و پس از آن فیله ماهی را روی سیب زمینی ها قرار دهید . با انجام دادن این ترفند شما از چسبیدن خوراک ماهی مجلسی به فویل جلوگیری می کنید . اکنون با الباقی روغن زیتون روی سطح ماهی را چرب نمایید .
مرحله چهارم
در مرحله بعد و قبل از اینکه ماهی را درون فر قرار دهید چند عدد برگه لیمو ترش تازه داخل شکم ماهی قرار دهید اکنون سینی فر را روی طبقه وسط فر قرار داده و برای مدت زمان ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد اجازه دهید تا خوراک ماهی شما پخته شود .
مرحله پنجم
در مرحله بعد و پس از اینکه ماهی قزلآلا خوشمزه پخته شد سینی را از درون فر خارج نموده و اجازه دهید کمی سرد شود اکنون روی ماهی را با رب انار ملس بپوشانید و خوراک خود را همراه با سبزی تازه و پلوی ایرانی سرو نمایید .