طرز تهیه آبگوشت

 

طرز تهیه آبگوشت

خوراک خوشمزه با نخود و لوبیا برای ۴ نفر، این غذا را در شهرهای مختلف با مخلفات و مواد دیگر تهیه میکنند مانند بزباش، کشک، گندم و بلغور… . برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ تفر
نخود و لوبیای سفیدباهم دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی٣٠٠گرم
گوجه فرنگی٢عدد متوسط
پیازیک عدد
سیریک حبه
سیب زمینی٢ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
مرزه خشکبه دلخواه یک ق.چ
لیمو عمانییک عدد
نمک ، فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت

مرحله ۱

برای تهیه یک آبگوشت لعاب دار و خوشمزه و خوش بر و رو در ابتدا از یک شب قبل نخود و لوبیا را در آب بخیسانید این کار شما باعث میشود در هنگام طبخ زودتر پخته شوند ، حالا شما گوشت خرد شده را همراه با چربی و استخوان درون قابلمه ریخته سپس به آن نخود و لوبیا را اضافه کنید.

مرحله ۲

پس از انجام این کار ۱ عدد پیاز و یک حبه سیر گوجه فرنگی های پوست کنده را درون قابلمه بریزید، لیمو عمانی و مرزه را هم فراموش نکنید ، حالا ۶ برابر حجم مواد خود آب اضافه نمایید در پایان کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید ، حرارت را در حالت متوسط قرار دهید.

مرحله ۳

مدت زمان پخت غذا را با استفاده از یک شعله پخش کن بیشتر کنید تا حسابی جا افتاده و لعاب دار شود . در ۱۵ دقیقه پایانی پخت رب گوجه فرنگی را تفت دهید و همراه با سیب زمینی درون قابلمه بریزید، اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است.

مرحله ۴

استفاده از قلم نیز در غذای شما می تواند برای افرادی که لاغر و کم خون هستند مفید باشد ، مزاج این خوراک خوشمزه رو به گرمی میباشد و مصرف آن در فصول سرد سال توصیه می شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.