طرز تهیه آبگوشت مجلسی شام دو نفره ساده و سریع
طرز تهیه آبگوشت
خوراک خوشمزه با نخود و لوبیا برای ۴ نفر، این غذا را در شهرهای مختلف با مخلفات و مواد دیگر تهیه میکنند مانند بزباش، کشک، گندم و بلغور… . برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ تفر | |
نخود و لوبیای سفید | باهم دو سوم لیوان |
گوشت گوسفند با استخوان و چربی | ٣٠٠گرم |
گوجه فرنگی | ٢عدد متوسط |
پیاز | یک عدد |
سیر | یک حبه |
سیب زمینی | ٢ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
مرزه خشک | به دلخواه یک ق.چ |
لیمو عمانی | یک عدد |
نمک ، فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه آبگوشت
مرحله ۱
برای تهیه یک آبگوشت لعاب دار و خوشمزه و خوش بر و رو در ابتدا از یک شب قبل نخود و لوبیا را در آب بخیسانید این کار شما باعث میشود در هنگام طبخ زودتر پخته شوند ، حالا شما گوشت خرد شده را همراه با چربی و استخوان درون قابلمه ریخته سپس به آن نخود و لوبیا را اضافه کنید.
مرحله ۲
پس از انجام این کار ۱ عدد پیاز و یک حبه سیر گوجه فرنگی های پوست کنده را درون قابلمه بریزید، لیمو عمانی و مرزه را هم فراموش نکنید ، حالا ۶ برابر حجم مواد خود آب اضافه نمایید در پایان کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید ، حرارت را در حالت متوسط قرار دهید.
مرحله ۳
مدت زمان پخت غذا را با استفاده از یک شعله پخش کن بیشتر کنید تا حسابی جا افتاده و لعاب دار شود . در ۱۵ دقیقه پایانی پخت رب گوجه فرنگی را تفت دهید و همراه با سیب زمینی درون قابلمه بریزید، اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است.
مرحله ۴
استفاده از قلم نیز در غذای شما می تواند برای افرادی که لاغر و کم خون هستند مفید باشد ، مزاج این خوراک خوشمزه رو به گرمی میباشد و مصرف آن در فصول سرد سال توصیه می شود.