طرز تهیه حلوا هل و گردو

حلوا با قند طرز تهیه حلوا دورنگ با روغن مایع طرز تهیه حلوا دورنگ گیلانی طرز تهیه حلوا بازاری طرز تهیه حلوای زنجبیلی دو رنگ طرز تهیه حلوا دو رنگ با شکر طرز تهیه حلوا لوزی با آرد گندم طرز تهیه حلوا دو رنگ با تصویر

طرز تهیه حلوا هل و گردو مجلسی و شیک مناسب برای پذیرایی و مجالس رسمی. مدت زمان مورد نیاز برای پخت حلوا تقریباً ۲ ساعت می‌باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا هل و گردو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم
آرد قنادی۶ لیوان
روغن مایع۱ لیوان
کره۱۰۰ گرم
پودر قنددو و نیم الی ۳ لیوان
هل۳ ق غ
زنجبیل۱ ق غ
گردوی خرد شدهیک و نیم لیوان
پودر پستهبرای تزئین

طرز تهیه حلوا هل و گردو

مرحله اول

برای شروع آرد را الک کنید و یک ماهیتابه آلومینیومی یا مسی آماده نمایید. آرد را درون ماهیتابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز برای مدت زمان تقریبی یک ساعت تفت دهید تا خامی آرد را بگیرید.

مرحله دوم

مراقب باشید در این مرحله آرد نباید تغییر رنگ دهد. اکنون باید ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بعد از آن آرد را الک کنید. این کار را حتما انجام دهید. آرد را دوباره درون ماهیتابه ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید.

مرحله سوم

ابتدا کره را اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن روغن مایع را بریزید مواد را مخلوط کرده و برای ۵ دقیقه تفت دهید. کمی که حلوا از حرارت افتاد، پودر قند و هل را در صورت دلخواه کمی زنجبیل به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

بعد از مخلوط کردن مواد گردوی خرد شده را اضافه کنید و مواد را دوباره باهم مخلوط نمایید. اکنون حلوا را درون ظرف پیرکس ریخته و سطح آن را صاف نمایید، حالا می توانید آن را قالب بزنید و از حلوا استفاده کنید.

منبع :  پیج خانم یگانه چراندابی

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.