طرز تهیه و پخت پیتزا با نان باگت خانگی خوشمزه و ساده
طرز تهیه پیتزا با نان باگت
آموزش طرز تهیه و پخت پیتزا با نان باگت خوراک خانگی و ساده در فر بصورت مرحله به مرحله مناسب برای مبتدیان آشپزی و دختر خانم های جوان با این روش راحت و آسان میتوانند در خانه یک پیتزای خوشمزه و فوری را مهیا نمایند . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .
مواد لازم برای تهیه پیتزامواد لازم برای تهیه پیتزا
- نون باگت ۱ عدد
- گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
- پیاز سرخ شده ۱ عدد
- قارچ تفت داده شده ۵ عدد
- ذرت ۱ ق.غ
- فلفل دلمه ۱ ق.غ
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا با نان باگت
طرز تهیه نان پیتزا
برای تهیه پیتزا با نان باگت ، نان خود را با چاقو باز نموده و پس از آن خمیر اضافه درون نان را خالی کنید سپس با کمک وردنه آن را بر روی میز کار تخت کنید برای ۲ الی ۳ مرتبه وردنه را روی نان بکشید تا نازک شود .
پیتزا ساده در فر
اکنون فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد پیش گرم کنید ، نان ها را درون سینی فر قرار داده و به ترتیب سس کچاپ ، پنیر پیتزا ، مواد گوشتی را بر روی نان ها بچینید ، و در لایه آخر پنیر پیتزا بریزید ، و با هر موادی که دوست دارید خوراک خود را تزیین کنید و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پنیر آب بشه و رنگ روی پیتزا ساده طلایی شود . اکنون خوراک شما آماده برای سرو شده است .