طرز تهیه سس قارچ برای استیک
طرز تهیه سس قارچ برای استیک خوشمزه و مجلسی، از این چاشنی برای غذاهایی مانند پوره سیب زمینی و ماهی و حتی سینی سبزیجات و خوراک زبان و انواع ساندویچ هم می توانید استفاده کنید. طعم غذای شما را خیلی بهتر و جذاب تر خواهد کرد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس قارچ برای استیک در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس استیک رستورانی با قارچ و خامه
قارچ۴۵۰ گرم (خرد شده)
روغن مایع۲ ق غ
هویچ متوسط۱ عدد (رنده شده)
پیاز کوچک۱ عدد (نگینی خرد شده)
آرد سفید۳ ق غ
استاک مرغ یا سبزیجات۲ پیمانه
خامه ترش½ پیمانه
نمک و فلفلدلخواه
جعفری تازه خرد شدهبرای تزیین

طرز تهیه سس قارچ برای استیک

مرحله اول

درون ماهیتابه نسبتاً بزرگی مقداری روغن مایع بریزید پس از چند ثانیه که روغن داغ شد قارچ ها را اضافه کرده و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه آنها را تفت دهید. حالا نوبت اضافه کردن هویج رنده شده و پیاز می باشد.

مرحله دوم

برای ۱۰ دقیقه دیگر مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید. درون ماهیتابه جداگانه بریزید و آن را تفت دهید تا رنگش قهوه ای شود. حالا استاک مرغ یا سبزیجات را به آن اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید.

مرحله سوم

هم زدن شما از گلوله شدن آرد جلوگیری میکند. حالا آرد تفت داده شده را همراه با خامه ترش و قارچ اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نمایید. نمک و فلفل سس را اندازه کنید. بعد از خاموش کردن گاز مقداری جعفری خورد شده روی آن بپاشید.

منبع : @ashpazifast

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 12 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.