طرز تهیه سس قارچ برای استیک گوشت و مرغ با خامه ساده و سریع
طرز تهیه سس قارچ برای استیک خوشمزه و مجلسی، از این چاشنی برای غذاهایی مانند پوره سیب زمینی و ماهی و حتی سینی سبزیجات و خوراک زبان و انواع ساندویچ هم می توانید استفاده کنید. طعم غذای شما را خیلی بهتر و جذاب تر خواهد کرد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس قارچ برای استیک در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس استیک رستورانی با قارچ و خامه | |
قارچ | ۴۵۰ گرم (خرد شده) |
روغن مایع | ۲ ق غ |
هویچ متوسط | ۱ عدد (رنده شده) |
پیاز کوچک | ۱ عدد (نگینی خرد شده) |
آرد سفید | ۳ ق غ |
استاک مرغ یا سبزیجات | ۲ پیمانه |
خامه ترش | ½ پیمانه |
نمک و فلفل | دلخواه |
جعفری تازه خرد شده | برای تزیین |
طرز تهیه سس قارچ برای استیک
مرحله اول
درون ماهیتابه نسبتاً بزرگی مقداری روغن مایع بریزید پس از چند ثانیه که روغن داغ شد قارچ ها را اضافه کرده و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه آنها را تفت دهید. حالا نوبت اضافه کردن هویج رنده شده و پیاز می باشد.
مرحله دوم
برای ۱۰ دقیقه دیگر مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید. درون ماهیتابه جداگانه بریزید و آن را تفت دهید تا رنگش قهوه ای شود. حالا استاک مرغ یا سبزیجات را به آن اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید.
مرحله سوم
هم زدن شما از گلوله شدن آرد جلوگیری میکند. حالا آرد تفت داده شده را همراه با خامه ترش و قارچ اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نمایید. نمک و فلفل سس را اندازه کنید. بعد از خاموش کردن گاز مقداری جعفری خورد شده روی آن بپاشید.
منبع : @ashpazifast
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 12 اردیبهشت 1402