طرز تهیه مرغ با سس قارچ

طرز تهیه خوراک مرغ با سس قارچ خوشمزه و مجلسی فرانسوی رستورانی

مرغ با سس قارچ یک خوراک متفاوت لذیذ است که می‌توانید آنرا در منزل و به روش حرفه ای و رستورانی آماده نمایید . به خاطر استفاده از مواد مختلف و متنوع در پخت این غذا ، طعم و مزه خاصی را تجربه خواهید کرد .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای پخت مرغ با سس قارچ

  • ۵۰۰ گرم سینه مرغ
  • ۱ ق غ سس سویا
  • ۲ ق غ روغن زیتون
  • ۱ حبه سیر
  • ۸-۱۰ عدد قارچ
  • ۱ پیاز بزرگ
  • ۱ حبه قند
  • ۱ ق غ کره
  • ۱۵۰ میلی لیتر شیر
  • ۲۰۰ میلی لیتر خامه
  • ۲.۵ ق چ نشاسته مخلوط با آب
  • نمک
  • پودر سبزیجات
  • فلفل سیاه
  • جعفری
دستور پخت

طرز تهیه مرغ با سس قارچ

مرحله اول

برای تهیه مرغ با سس قارچ ابتدا سینه مرغ را به صورت تکه های باریک و نازک برش بزنید سپس درون یک کاسه سس سویا را همراه با روغن زیتون و سیر مخلوط کنید و تکه های مرغ را برای مدت زمان یک الی دو ساعت درون این سس بخوابانید تا مزه دار شوند .

مرحله دوم

اکنون ماهیتابه رو روی اجاق گاز قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد تکه های مرغ را درون ماهی تابه ریخته و دو طرف آن را سرخ کنید . مرغ سرخ شده را کنار قرار دهید . در همان ماهیتابه کره را آب کرده و خلال های پیاز را با یک حبه قند به صورت پیاز کاراملی آماده کنید .

مرحله سوم

قارچ ها را هم در ابعاد باریک خرد کنید و به پیاز های کاراملی اضافه کرده و تفت دهید اکنون شیر و خامه را همراه با ادویه ها به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کرده و تفت دهید هنگامیکه سس شروع به جوشیدن کرد مخلوط آب و نشاسته ذرت را به آنها اضافه کنید .

مرحله چهارم

اجازه دهید تا سس با حرارت ملایم غلیظ شود پس از آماده شدن تکه های مرغ را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید ، اجازه دهید تا خوراک مرغ فوری برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط رو به پایین بپزد و غذای شما جا افتاده شود ، در پایان با جعفری خرد شده غذا را تزیین کنید .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.