طرز تهیه مافین اسفناج و پنیر

طرز تهیه مافین اسفناج و پنیر مجلسی رژیمی خوشزه ساده و گیاهی بدون شیر

مافین اسفناج و پنیر یک میان وعده بسیار سالم برای شما و خانواده عزیزتان می باشد غذاهای بسیار زیادی را با اسفناج تهیه می کنند اما به خاطر اسفناج بچه ها علاقه زیادی به این غذا ندارند شما با تهیه مافین میتوانید اسفناج را به لیست غذاهای کودک خود اضافه کنید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفره

مواد لازم برای تهیه مافین اسفناج

  • آرد ۲۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • پنیر پارمزان ۷۵ گرم
  • اسفناج خرد شده، پخته شده ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۲۴۰ میلی لیتر
  • روغن گیاهی ۹۰ میلی لیتر
دستور پخت

طرز تهیه مافین اسفناج و پنیر

مرحله اول

برای تهیه مافین اسفناج و پنیر ابتدا اسفناج ها را خرد کنید و پس از شستشو آنها را بپزید و اجازه دهید تا سبزی سرد شود در این فاصله پنیر را رنده کنید و دمای فر را بر روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید حالا قالب های مافین را با کاغذ روغنی بپوشانید .

مرحله دوم

آرد را با نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده سپس آن را الک کنید پس از انجام این کار شکر را همراه با اسفناج و دوسوم پنیری که رنده کرده بودید به آرد اضافه کنید . درون یک کاسه جداگانه تخم مرغ را شکسته و با شیر و روغن مخلوط کنید و هم بزنید .

مرحله سوم

در این مرحله شیر را نیز به مخلوط اسفناج اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و کمی کف کند . توجه داشته باشید که هارد نباید در خوراک اسفناج شما گوله گوله شود . حالا این خمیر را درون قالب ریخته و با الباقی پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید .

مرحله چهارم

حالا قالب ها را برای مدت زمان ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا پف کند و سطح روی آن ها طلایی رنگ شود . توجه داشته باشید که این غذا را باید گرم سرو کنید . به علت وجود اسفناج در این خوراک یک میان وعده عالی برای فرزندان شما محسوب می شود .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.