ماهی ترش

طرز تهیه ماهی ترش با رب انار دستور پخت ماهی ترش شمالی با رب انار

ماهی ترش

طرز تهیه و پخت ماهی ترش مخصوص شمال با رب انار ماهی سرخ کرده مجلسی ، گوشت ماهی سالمون بسیار لذیذ میباشد و چربی‌ های امگا۳ با منشاء حیوانی است که در عضله‌ سازی نیز مؤثر میباشند و شما می‌توانید آن را به روش‌های متفاوتی طبخ نمایید .

موادلازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه ماهی ترش

  • ۱ماهی سالمون ۴الی ۵ تیکه
  • ۲پیاز یک عدد
  • ۳رب انار خانگی یا رب نارنج ۲ ق
  • ۴ سیر یک یا دو حبه
  • ۵روغن زیتون ۲الی۳ ق غ
  • ۶نمک.پودر زنجبیل.آبلیمو به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه ماهی ترش

برای تهیه یک خوراک ماهی خوشمزه و طعم دار کردن آن ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و پس از آن سیر را له کرده و همراه با پیازهای خرد شده درون کاسه ریخته مقداری روغن زیتون به آن اضافه نمایید ، سپس رب انار را همراه با نمک و پودر زنجبیل و مقداری آبلیمو به سس مخصوص اضافه کنید تمامی مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود حالا تکه های ماهی را درون کاسه ریخته و به سس آغشته نمایید ، درب ظرف را بسته و برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود ،

بعد از انجام این مراحل تکه های ماهی را درون تابه ریخته و سرخ کنید . چون ماهی دارای طبع سرد می‌باشد ، شما از پودر زنجبیل استفاده میکنید برای خنثی کردن طبع سرد ماهی ، سعی کنید از یک تابه ضخیم برای سرخ کردن استفاده کنید .

در هنگام سرخ کردن برای جلوگیری از خرد شدن فیله ها اول طرف پوست دار ماهی مجلسی را سرخ کنید . اگر بتوانید بطور منظم از ماهی سالمون در برنامه غذایی خود استفاده نمایید این کار شما باعث جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی خواهد شد

 

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 29 اردیبهشت 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.