ماهی ترش
ماهی ترش
ماهی ترشطرز تهیه و پخت ماهی ترش مخصوص شمال با رب انار ماهی سرخ کرده مجلسی ، گوشت ماهی سالمون بسیار لذیذ میباشد و چربی های امگا۳ با منشاء حیوانی است که در عضله سازی نیز مؤثر میباشند و شما میتوانید آن را به روشهای متفاوتی طبخ نمایید .
موادلازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه ماهی ترش
- ۱ماهی سالمون ۴الی ۵ تیکه
- ۲پیاز یک عدد
- ۳رب انار خانگی یا رب نارنج ۲ ق
- ۴ سیر یک یا دو حبه
- ۵روغن زیتون ۲الی۳ ق غ
- ۶نمک.پودر زنجبیل.آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه ماهی ترش
برای تهیه یک خوراک ماهی خوشمزه و طعم دار کردن آن ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و پس از آن سیر را له کرده و همراه با پیازهای خرد شده درون کاسه ریخته مقداری روغن زیتون به آن اضافه نمایید ، سپس رب انار را همراه با نمک و پودر زنجبیل و مقداری آبلیمو به سس مخصوص اضافه کنید تمامی مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود حالا تکه های ماهی را درون کاسه ریخته و به سس آغشته نمایید ، درب ظرف را بسته و برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود ،
بعد از انجام این مراحل تکه های ماهی را درون تابه ریخته و سرخ کنید . چون ماهی دارای طبع سرد میباشد ، شما از پودر زنجبیل استفاده میکنید برای خنثی کردن طبع سرد ماهی ، سعی کنید از یک تابه ضخیم برای سرخ کردن استفاده کنید .
در هنگام سرخ کردن برای جلوگیری از خرد شدن فیله ها اول طرف پوست دار ماهی مجلسی را سرخ کنید . اگر بتوانید بطور منظم از ماهی سالمون در برنامه غذایی خود استفاده نمایید این کار شما باعث جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی خواهد شد