تهیه و روش پخت بال مرغ اسپایسی خوشمزه و خانگی رستورانی
طرز تهیه بال مرغ اسپایسی
بال مرغ اسپایسی یک پیش غذای بسیار لذیذ و خوشمزه میباشد همانند مرغ سوخاری که می توانید در مراسم و مهمانی های خود آن را به منو غذایی اضافه کنید و از خوردن آن لذت ببرید . زمان پخت این غذا ۵۰ دقیقه می باشد .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه بال مرغ اسپایسی
- روغن به مقدار لازم
- کنجد به میزان لازم
- سرکه سیب ۱/۴ فنجان
- شکر قهوه ای ۱/۴ فنجان
- زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- سس تند ۲ قاشق غذاخوری
- سس سویا ۱/۲ فنجان
- بال مرغ به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آرد ذرت ۱/۴ فنجان
طرز تهیه بال مرغ اسپایسی
مرحله اول
برای تهیه بال مرغ اسپایسی ابتدا آرد ذرت را همراه با ۲ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل مخلوط کنید سپس بال های مرغ را با این ادویه به خوبی آغشته کرده به طوری که تمام قسمت های مرغ طعم دار شود .
مرحله دوم
حالا ماهیتابه را آماده کرده و زمانی که روغن آن داغ شد بال های مرغ را برای مدت زمان ۶ الی ۸ دقیقه درون تابه سرخ کنید به صورتی که کاملا برشته شوند . درون یک ظرف جداگانه سس سویا را با سیر و زنجبیل مخلوط کنید سپس به آن سرکه سیب با سس تندو یک دوم قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید .
مرحله سوم
ظرف را بر روی حرارت اجاق گاز گذاشته و صبر کنید تا شروع به جوشیدن کند بعد از گذشت پنج دقیقه شکر قهوه ای را را به مواد اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید تا شکر حل شود حالا بال های مرغ را درون این مخلوط ریخته و روی آن دانه های کنجد بپاشید . اکنون خوراک مرغ خوشمزه شما آماده برای سرو می باشد