طرز تهیه بال مرغ اسپایسی

مرغ اسپایسی کبابی و پولکی و رستورانی و سوخاری

بال مرغ اسپایسی یک پیش غذای بسیار لذیذ و خوشمزه میباشد همانند مرغ سوخاری که می توانید در مراسم و مهمانی های خود آن را به منو غذایی اضافه کنید و از خوردن آن لذت ببرید . زمان پخت این غذا ۵۰ دقیقه می باشد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه بال مرغ اسپایسی

  • روغن به مقدار لازم
  • کنجد به میزان لازم
  • سرکه سیب ۱/۴ فنجان
  •  شکر قهوه ای ۱/۴ فنجان
  • زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری
  •  سیر خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  •  سس تند ۲ قاشق غذاخوری
  •  سس سویا ۱/۲ فنجان
  •  بال مرغ به میزان لازم
  •  نمک و فلفل به میزان لازم
  •  آرد ذرت ۱/۴ فنجان
دستور پخت

طرز تهیه بال مرغ اسپایسی

مرحله اول

برای تهیه بال مرغ اسپایسی ابتدا آرد ذرت را همراه با ۲ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل مخلوط کنید سپس بال های مرغ را با این ادویه به خوبی آغشته کرده به طوری که تمام قسمت های مرغ طعم دار شود .

مرحله دوم

حالا ماهیتابه را آماده کرده و زمانی که روغن آن داغ شد بال های مرغ را برای مدت زمان ۶ الی ۸ دقیقه درون تابه سرخ کنید به صورتی که کاملا برشته شوند . درون یک ظرف جداگانه سس سویا را با سیر و زنجبیل مخلوط کنید سپس به آن سرکه سیب با سس تندو یک دوم قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید .

مرحله سوم

ظرف را بر روی حرارت اجاق گاز گذاشته و صبر کنید تا شروع به جوشیدن کند بعد از گذشت پنج دقیقه شکر قهوه ای را را به مواد اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید تا شکر حل شود حالا بال های مرغ را درون این مخلوط ریخته و روی آن دانه های کنجد بپاشید . اکنون خوراک مرغ خوشمزه شما آماده برای سرو می باشد

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 27 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.