مرغ پنیری تهیه خوراک مرغ سرخ شده با پنیر پیتزا و چاشنی ایتالیایی
طرز تهیه مرغ پنیری
مرغ پنیری خوراک خوشمزه و فوری مجلسی با مرغ ، در این دستور پخت شما مرغ را همراه با پنیرسرخ خواهید کرد ، مدت زمان پخت غذا در این روش با زمان مرینیت کردن آن تقریباً ۱ ساعت میباشد . با سایت آشپزی ما همراه شوید و از انواع دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی استفاده نمایید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفر |
سینه مرغ | ۴۵۰ گرم |
چاشنی ایتالیایی | یک قاشق چای خوری |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پنیر پارمسان | ۱ پیمانه |
آرد بادام | نصف پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
دستور پخت مرغ پنیری
مرحله اول
اگر می خواهید یک غذای جدید را با مرغ تجربه کنید و از غذاهای معمول و عادی خسته شده اید به شما مرغ پنیری را پیشنهاد می کنیم برای تهیه این غذا ابتدا فیله های مرغ را روی تخته قرار داده و با گوشت کوب پهن نمایید سپس برای مرینیت مرغ از چاشنی ایتالیایی و پودر سیر و نمک و فلفل استفاده کنید پس از انجام این کار ها پنیر پارمسان را همراه با آرد بادام درون یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید .
مرحله دوم
در مرحله بعد و درون ظرف جداگانه تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید حالا سینه های مرغ را به این تخم مرغ آغشته کنید و پس از آن مخلوط پنیر پارمسان را اضافه نمایید حالا زمان پخت فیله مرغ می باشد . در حرکت بعدی شما ظرف مورد نظر را آماده کرده و روغن را درون ظرف بریزید ، روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و پس از اینکه روغن بخوبی داغ شد حرارت اجاق گاز را کم کنید . زمان آن رسیده که تکه های مرغ را برای مدت زمان ۵ دقیقه درون ظرف تفت دهید . تا دو طرف آن پخته و طلایی رنگ شود اکنون خوراک مرغ شما آماده برای سرو می باشد .