طرز تهیه رولت گوشت

طرز تهیه رولت گوشت ساده خوشمزه و مجلسی با خمیر هزارلا

رولت گوشت و سیب زمینی همراه با پنیر پیتزا یکی از خوراک های خوشمزه و مجلسی می باشد که با کمی دقت  میتوانید آن را به روش رستورانی و حرفه ای تهیه کنید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه رولت گوشت

  • سیب زمینی متوسط : ۴ عدد
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • پنیر پیتزا : یک لیوان پر
  • جعفری خورد شده ریز : نصف لیوان
  • نمک : ۱ ق غ
  • فلفل سیاه : ۱ ق چ پر
مواد لازم برای مواد داخلی رولت
  • گوشت چرخ‌کرده : ۵۰۰ گرم
  • فلفل دلمه سبز : ۱ عدد
  • فلفل دلمه : قرمز : ۱ عدد
  • پیاز نگینی خورد شده : ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ۲ ق غ
  • نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه رولت گوشت

مرحله اول

برای تهیه رولت گوشت ابتدا باید از مواد میانی این غذای گوشتی را آماده کنید برای این کار پیاز را خرد کرده و در روغن ریخته و تفت دهید سپس به آن زردچوبه را اضافه کنید هنگامی که پیازها سبک شدند گوشت را به آن اضافه کنید .

مرحله دوم

پس از کمی تفت دادن فلفل سیاه و فلفل قرمز را به گوشت زده و با هم کمی تفت دهید پس از انجام این کار فلفل دلمه ای را همراه با رو به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید . حالا زمان آن رسیده که نصف لیوان آب به خوراک گوشت اضافه نمایید .

مرحله سوم

در این مرحله درب ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید تا با حرارت کم گوشت پخته و آب آن کشیده شود . در این فاصله زمانی سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده درشت کنید آب اضافی آن را بگیرید و با پنیر پیتزا و تخم‌مرغ و جعفری و نمک و فلفل مخلوط کنید .

مرحله چهارم

فر را از قبل پیش گرم کنید ، کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و با کره چرب نمایید ، مایه سیب زمینی را درون سنی فر گاز پهن کنید و برای مدت زمان ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود . مدت زیاد پخت باعث خشک شدن سیب زمینی خواهد شد پس مراقب باشید .

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان سیب‌زمینی‌ها را همراه با کاغذ روغنی خارج کنید سپس مواد گوشتی را که آماده کرده بودید بر روی سیب زمینی ها ریخته و دوباره آن را به صورت رول و محکم جمع کنید دوباره برای مدت زمان ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید .

مرحله ششم

در این مرحله و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه سینی را خارج کرده و پنیر پیتزا را بر روی آن بریزید ، گریل را روشن کنید و سینی را دوباره داخل فر قرار دهید تا روی رولت خانگی شما قهوه ای رنگ شود اکنون خوراک شما آماده برای برش زدن و مصرف می باشد .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.