طرز تهیه جوجه کباب سریع

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی

جوجه کباب فوری حرفه ای مخصوص خوشمزه به روش رستورانی، با ماست خامه ای غذای مورد علاقه جوانان برای سفرهای روزانه . روش های گوناگونی برای تهیه جوجه کباب وجود دارد که با مواد مختلف مرغ را طعم دار نموده و غذای خود را نسبت به ذائقه خود آماده مینمایند. در شهرهای مختلف جوجه فوری را بصورت متنوع و گوناگون آماده مینمایند. برای مثال در برخی مناطق با رب گوجه فرنگی و رب انار و سبزیجات معطر جوجه کباب را تهیه مینمایند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب سریع در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای خوراک کباب زعفرانی 
کره۵۰ گرم
پیاز بزرگ۲ عدد
مرغ متوسط۱ عدد
پودر زنجبیلیک قاشق چایخوری
ماست خامه ایبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۶ تا ۸ قاشق غذاخوری
پودر سیربه مقدار کافی

طرز تهیه جوجه کباب سریع

مرحله ۱

برای شروع و آموزش کامل طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی مرغ را پس از شستشو در ابعاد کوچک خرد نموده اندازه قطعات خرد شده مرغ باید به گونه ای باشد که در هنگام سیخ گرفتن شما با مشکل خاصی مواجه نشوید.

مرحله ۲

پس از انجام این کار پیاز ها را رنده نموده و آب پیاز را جدا مینماییم . نکته : استفاده از آب پیاز تاثیر بیشتری دارد برای ترد شدن جوجه کباب و گرفتن بوی بد مرغ . حالا آب پیاز را با مواد طعم دهنده دیگر مانند پودر زنجبیل و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط میکنیم.

مرحله ۳

زمانی که مواد بخوبی با یکدیگر مخلوط شد زعفران دم کرده و ماست خامه ای و آب لیمو را نیز به این مواد اضافه میکنیم . نکته : استفاده از ماست خامه ای بخاطر چرب بودن آن میباشد , این چربی جوجه کباب شما را تردتر خواهد کرد.

مرحله ۴

دیگر شما نیازی ندارید که از روغن مایع برای میرینیت کردن  استفاده کنید. پس از تهیه مایه طعم دهنده جوجه های خرد شده را به مواد اضافه میکنیم , آنها را بخوبی با هم مخلوط کرده تا تمام قسمت های مرغ به سس آغشته شود.

مرحله ۵

برای مدت زمان ۱۲ الی ۲۴ ساعت مواد را درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا مزه دار و ترد شود . زمانی که جوجه شما آماده کباب نمودن شد و درحالت نیم پز قرار داشت با استفاده از یک فرچه کره آب شده را بر روی جوجه ها کشیده تا طعم مطلوب تری را بخود بگیرد.

مرحله ۶

نکته : در صورت عدم دسترسی به ماست میتوانید از سس مایونز هم استفاده نمایید . حالا می‌توانید غذای خود را در کنار یک پلوی دم کشیده معطر و خوب سرو کنید . سعی کنید حرارت و آتش شما یکدست باشد تا جوجه کباب بخوبی پخته شود.

مرحله ۷

برای سیخ گرفتن جوجه بهتر است از ران و سینه استفاده کنید و تکه های رون و سینه مرغ را یک در میان به سیخ بکشید بخاطر اینکه سینه ی مرغ خشکه و چربی ران باعث نرم شدن تکه های سینه خواهد شد به همین خاطر در پایان شما کباب نرم و لطیفی خواهید داشت.

نکته:

برای پخت سریع تر جوجه کباب، می توانید از تابه های رژیمی یا فرهای کانوکشن استفاده کنید.

منبع:ayten_foood

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 اسفند 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.