طرز تهیه مرغ ترش بدون سبزی و گردو و فر با رب انار ساده و سریع
طرز تهیه مرغ ترش بدون سبزی
مرغ با رب انار بدون گردو یک خوراک بسیار خوشمزه و منحصر به فرد محلی، با این غذا بیشتر کردها از مهمانان خود پذیرایی میکنند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ ترش بدون سبزی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای مرغ ترش ساده با رب انار بدون سبزی | |
مرغ | یک تکه ران بزرگ |
پیاز | یک عدد متوسط |
رب_انار | دو قاشق غذاخوری |
زردچوبه نمک | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه مرغ ترش تهرانی
مرحله اول
برای تهیه خورشت مرغ ترش تهرانی بدون سبزی ابتدا باید پیاز را به صورت درشت رنده کنید سپس آن را درون قابلمه ریخته و تفت دهید، تفت دادن را تا زمانی که آب پیاز گرفته شود ادامه دهید، نیازی نیست رنگ پیاز عوض شود.
مرحله دوم
پس از اینکه آب پیاز برچیده شد می توانید مرغ را به آن اضافه کنید. بعد از مرغ زردچوبه را بریزید، مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید. تقریباً باید برای ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم این کار را انجام دهید.
مرحله سوم
حالا یک لیوان آب به مرغ اضافه کنید و حرارت را تا جایی که امکان دارد کم کنید و صبر کنید تا مرغ بپزد. درب قابلمه را باید به صورت نیمه باز قرار دهید. چون شبیه به خوراک می باشد نیازی نیست آب زیادی به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
هنگامی که آب خوراک مرغ غلیظ شد و احساس کردید که مرغ پخته شده است رب انار را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای ۱۰ دقیقه دیگر غذا بجوشد و طعم ترشی رب انار بر بافت مرغ تاثیر بگذارد.
مرحله پنجم
در پایان نمک را به آن اضافه کنید. اکنون آماده برای مصرف میباشد. یکی از نکات و فوت و فن های مرغ ترش این است که در زمان سرخ کردن مرغ تمام قسمت های آن را به زردچوبه و پیاز آغشته کنید.
منبع: goli_1365_goli