مرغ با سس زرشک خوراک مرغ سرخ شده با سس مخصوص و ته چین
طرز تهیه مرغ با سس زرشک
مرغ دم کرده با سس زرشک را به صورت حرفه ای و رستورانی با تمام نکات ریز و درشتی بصورت خانگی تهیه کنید و از خوردن این خورشت خوشمزه ترش و مجلسی با ته چین ساده لذت ببرید .
مواد مورد نیاز برای خوراک ۴ نفر |
سینه مرغ | به دلخواه |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
یاز متوسط | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه درشت |
فلفل دلمه ای | نصف |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | یه قاشق |
مرغ با سس زرشک
مرحله اول
برای تهیه مرغ با سس زرشک ابتدا تکه های مرغ را درون ماهیتابه ریخته و کمی روغن به آن اضافه کنید و همراه با مقداری زردچوبه آنها را حسابی تفت دهید ، حالا باید پیاز را در ابعاد درشت خرد کنید و همراه با سیر و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی و رب درون مخلوط کن بریزید ، این مواد را با هم میکس کنید تا یک سس غلیظ آماده شود .
مرحله دوم
در مرحله بعد سس آماده شده را به تکه های مرغ تفت داده شده اضافه کنید ، حرارت را کمی زیاد کرده تا خوراک شروع به جوشیدن کند ، اکنون با یک دمی درب ماهیتابه را بپوشانید و حرارت را کم کنید ، تا غذای شما آماده و مغز پخت شود . بعد از اینکه مرغ آماده شد نصف لیوان زرشک با غذا اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا با حرارت کم خوراک مرغ آبدار شده و دم بکشد .