طرز تهیه و پخت ساندویچ برگر مرغ و قارچ خوشمزه خانگی
طرز تهیه برگر مرغ و قارچ
برگر مرغ و قارچ یکی از پرطرفدارترین ساندویچ ها میباشد که طعم و مزه بینظیری دارد و بخاطر استفاده از مرغ و قارچ در مواد اولیه این ساندویچ ، از سلامتی غذایی بالایی برخوردار میباشد . در ادامه این مطلب شما میتوانید با روش پخت این ساندویچ خانگی آشنا شوید .
مواد لازم برای تهیه برگر خانگیمواد لازم برای تهیه برگر مرغ و قارچ
- چهارصد گرم مرغ چرخ شده-
- هویج خام و بزرگ یک عدد_
- چهارصد گرم قارچ
- نمک فلفل پودر سیر
- بیست گرم کره
- پیاز رنده شده یک عدد متوسط
- ارد سوخاری به مقدار لازم،(تقریبا سه ق غ)
طرز تهیه برگر مرغ و قارچ
مرحله اول
برای تهیه یک برگر مرغ و قارچ خانگی و خاص ، پس از اینکه شما قارچ ها را خورد کردید یک ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه کنید ، حالا قارچ ها را درون تابه ریخته و با حرارت ملایم آنها را تفت دهید ، تا زمانی که آب قارچها گرفته شود .
مرحله دوم
در مرحله بعد قارچ ها را کنار قرار داده و صبر کنید تا خنک شوند ، تا خنک شدن قارچ ها مشغول چرخ کردن گوشت مرغ شوید ، پس از اینکه گوشت مرغ را چرخ کردید قارچ و هویج را به آن اضافه کرده و دوباره با هم مواد را چرخ کنید .
مرحله سوم
در مرحله بعد پیاز رنده شده را به گوشت اضافه کرده و با هم مخلوط کنید ، سپس نمک و ادویه را همراه با کمی پودر سیر و ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری به مواد اضافه کرده و با دست مخلوط کنید تا کاملاً مایه شما منسجم و یک دست شود .
مرحله چهارم
در مرحله بعد مواد را تست کنید ، اگر احساس کردید شل می باشد مقداری آرد سوخاری به آن اضافه کنید . مواد را برای یک ساعت درون یخچال قرار داده ، سپس آنها را درون پلاستیک فریزر کرده و به حالت گرد درآورید ، دوباره همبرگر را درون فریزر برای مدت زمان ۲ ساعت قرار دهید .
مرحله پنجم
در مرحله بعد یک ماهیتابه بر روی اجاق گاز قرار داده و مقدارکمی روغن به آن اضافه کنید ، توجه کنید حرارت شما هم باید کم باشد ، برگرها را از درون یخچال خارج نموده و درون ماهیتابه ریخته حالا دو طرف برگر ها را سرخ نمایید .
مرحله ششم
در مرحله بعد و پس از سرخ کردن برگرها ، نان خود را باز کرده و کمی سس کچاپ کف نان ریخته ، سپس پیاز حلقه شده را اضافه کرده و بعد از آن برگر مرغ را قرار دهید ، روی برگر یک لایه پنیر گودا ، سپس سس مایونز و خیارشور را اضافه کنید ، روی این مواد را هم با کاهو و گوجه و سبزی جعفری بپوشانید .
مرحله هفتم
نکات پخت همبرگر خانگی را در ادامه بخوانید ، اضافه نمودن قارچ باعث خواهد شد تا برگر شما نرم شود و از خشک شدن آن جلوگیری میکند ، این مقدار مواد به شما ۹ عدد برگر خواهد داد . پنیر گودا هم طعم ساندویچ شما را بینهایت خوشمزه خواهد کرد و حرارت برگر مرغ تازه باعث آب شدن پنیر در ساندویچ خواهد شد .