طرز تهیه ماهی با سس تمرهندی + طرز پخت ماهی در فر بدون فویل
طرز تهیه ماهی با سس تمرهندی
طرز تهیه ماهی با سس تمرهندی یک غذای خوشمزه و دلچسب است که طعمی ترش و شیرین دارد. این غذا به دلیل استفاده از تمرهندی، سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است و برای سلامتی بسیار مفید است.
طرز تهیه ماهی بخارپز شده رژیمی در قابلمه ۲ نفره ساده و سریع
ماهی بخارپز رژیمی را بدون استفاده از مایکروویو، درون ماهی تابه و قابلمه همراه با سس گوجه فرنگی…
مواد لازم:
- فیله ماهی: ۴ عدد
- تمرهندی: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- زرشک: ۱/۲ پیمانه
- خلال بادام: ۱/۲ پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
- آبلیمو: ۱ عدد
طرز تهیه:
- ابتدا تمرهندی را با آب ولرم خیس کنید و بعد از ۱۰ دقیقه صاف کنید.
- پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه با روغن تفت دهید تا نرم شود.
- سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
- تمرهندی صاف شده، زرشک، خلال بادام، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به اضافه کنید و تفت دهید تا سس غلیظ شود.
- فیله های ماهی را با آبلیمو و نمک مزه دار کنید.
- سیب زمینی را حلقه ای خرد کنید و در کف ظرف پیرکس بچینید.
- فیله های ماهی را روی سیب زمینی ها قرار دهید و سس تمرهندی را روی آن ها بریزید.
- ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود.
نکات:
- می توانید از سس تمرهندی آماده هم استفاده کنید.
- برای طعم ترش تر، می توانید مقدار تمرهندی را بیشتر کنید.
- به جای زرشک و خلال بادام از کشمش و خلال پسته هم میتوانید استفاده کنید.
- می توانید سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و به سس اضافه کنید.
طرز تهیه سرخ کردن ماهی خوشمزه با آرد به روش ساده و سریع
پخت ماهی به روش جنوبی و سرخ کردن آن با ادویه های مخصوص بصورتی که طعم و خاصیت آن از…
نکاتی در مورد استفاده از تمرهندی برای ماهی:
- میزان استفاده: تمرهندی طعم ترش و قوی دارد، بنابراین باید در حد اعتدال از آن استفاده کرد.
- طعم دهی: می توانید تمرهندی را به صورت خیس در آب و یا به صورت سس به ماهی اضافه کنید.
- پخت: تمرهندی را می توان به صورت جداگانه پخت و سپس به ماهی اضافه کرد و یا به همراه ماهی پخت.
در نهایت، استفاده از تمرهندی برای ماهی می تواند طعم و مزه ی منحصر به فرد را به آن بدهد و فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد.
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 اسفند 1402