ژیگو

ژیگو مرغ ژیگو گوشت ژیگو گوشت مجلسی ژیگو بوقلمون

ژیگو

طرز تهیه و پخت ژیگو خوشمزه و مجلسی با ران گوسفندی به روش رستورانی ، یک غذای گوشتی عالی با ظاهری زیبا و طعم فوق العاده که مخصوص کشور فرانسه است .

مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ نفر

مواد لازم برای تهیه ژیگو

  • ران گوسفند  ۱ عدد ( ۲ کیلو )
  • سیر  یک بوته
  • نعناع و ترخان  یک دسته کوچک
  • روغن مایع  ۱۰۰ گرم
  • کره  ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به قدر کافی
  • هویج خرد شده ، لوبیای سفید پخته شده – از هر کدام یک لیوان
  • نخود سبز ، لوبیای سبز پخته شده – از هر کدام یک لیوان
دستور پخت

طرز تهیه ژیگو

برای تهیه یک خوراک گوشت خوشمزه باید ابتدا سر وانتهای استخوان ران واستخوان سر ماهیچه را با یک کارد تیز ببریم ب طوری که همه به یک اندازه و مساوی باشند، گوشت ها را تمیز شسته و خشک میکنیم ، سپس با کارد مخصوص شیارهای نسبتا عمیقی بر روی سطح گوشت ایجاد میکنیم برای طعم دار کردن گوشت سیرهایی که از قبل خورد نموده ایم را درون شیارهای سطح گوشت فرو میکنیم ، حالا برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت گوشت را در همان حالت استراحت میدهیم .

در مرحله بعد روغن را درون قابلمه میریزیم و میزاریم رو حرارت ملایم اجاق گاز تا روغن کاملا داغ بشه، وقتش رسیده که ران ها را داخل قابلمه بچینیم و درب قابلمه را ببندیم بعد ازچند دقیقه ران ها را برمیگردونیم تا دو طرف ران سرخ شود ،نکته ای که برای تهیه این خوراک خوشمزه باید یادمون باشه اینه که گوشت نباید به شکل آب پز باشه و کمی آب از کنار ظرف داخل قابلمه میریزیم چند ساقه ترخون ونعناع رو با بند بسته به همرا ه چند حبه سیر داخل قابلمه قرار میدهیم ،وقتی ران ها کاملا پخته شد ،دسته سبزیجات را بیرون آورده و کره را بر روی سبزیجات میریزیم تا جذب سبزیجات شود ،وقتش رسیده که ژیگو رو سرو کنیم ،ژیگو رو داخل دیس قرار داده و یکی از آنها را بصورت حلقه حلقه برش زده و درون ظرف قرار میدهیم ، در انتها سبزیجات پخته را اطراف ژیگو چیده و سس ژیگو را روی خوراک گوشت ریخته و برای سرو آماده می‌کنیم .

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.