طرز تهیه ساندویچ بندری با سوسیس خوراک ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه ساندویچ بندری
غذای مخصوص و خانگی خوشمزه تند جنوبی بدون سیب زمینی ، یکی از فست فود های ایرانی است که متعلق به مناطق جنوبی میباشد و غذایی نیمه فوری محسوب میشود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ بندری در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۳ عدد بزرگ |
سوسیس | ۶ عدد |
روغن مایع | به اندازه کافی |
نمک و فلفل قرمز و دارچین | به اندازه کافی |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ساندویچ بندری
مرحله ۱
برای شروع آشپزی و در مرحله اول به سراغ پیاز ها رفته و آنها را بصورت خلالی و کمی درشت تر از حد معمول خرد میکنیم ، حالا پیاز خرد شده را درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم.
مرحله ۲
سپس درب قابلمه را بسته و تا زمانی که پیازها آب بیاندازد و نرم شوند صبر میکنیم در طول این مدت برای چند بار پیازها را هم میزنیم تا کف قابلمه نچسبد. حالا درب ظرف را برداشته و اجازه میدهیم تا آب پیاز بخار شود.
مرحله ۳
در مرحله بعدی روغن را اضافه میکنیم و پیازها را تفت میدهیم در همین حین رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنیم ، سوسیس ها را بصورت گرد خرد نموده و به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله ۴
حالا نوبت اضافه کردن نمک و فلفل میباشد تمام این مواد را با هم مخلوط میکنیم و صبر میکنیم تا سوسیس ها سرخ شوند در پایان از مقدار کمی دارچین (نوک قاشق چایخوری) هم بعنوان چاشنی استفاده میکنیم.
مرحله ۵
توجه داشته باشید که اضافه کردن سیب زمینی اختیاری میباشد، ابتدا سیب زمینیها را باید آب پز کنید . برای اینکه طعم متفاوتی را تجربه کنید میتوانید از فلفل دلمه ای هم استفاده کنید. ساندویچ بندری باید تند و تیز باشد.
فوت و فن های پخت ساندویچ بندری:
پیاز : سعی کنید پیاز را به صورت خلالی و یک دست خرد کنید. در هنگام تفت دادن مراقب باشید پیازها نسوزد، مدت زمان تفت دادن شما در حدی باشد که پیازها طلایی و نرم شوند و طعم خامی آنها از بین برود.
سوسیس: باید سوسیسهایی که قرار است برای ساندویچ استفاده کنیم به صورت اریب یا حلقهای خرد کنیم و آنها را به صورت جداگانه سرخ نماییم. سوسیسها باید در حدی سرخ شوند که حالت نرم خود را از دست ندهند
سس: برای آماده سازی سس ساندویچ از یک رب گوجه فرنگی مرغوب و عالی استفاده کنید. هنگام آماده سازی سس بیشتر از ادویههایی مانند فلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر و پودر پیاز استفاده مینمایند. در هنگام تفت دادن سس مراقب باشید این کار را با حرارت ملایم انجام دهید تا از سوختن آن جلوگیری کنید. زمانی که سس را با سوسیس مخلوط میکنید نصف لیوان آب ولرم به آن اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا مواد با هم مخلوط و ساندویچ بندری شما مزهدار شود.
فوت و فن های ساندویچی ها: اگر شما از یک کشیش با کیفیت و درجه یک استفاده کنید حتماً طعم و مزه ساندویچ شما جذابتر و لذیذتر خواهد شد. سس مخصوص ساندویچ را در حدی تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه گرفته شود.