طرز تهیه مرغ نمکی مجلسی در قابلمه و دیگ ساده و سریع
طرز تهیه مرغ نمکی
طرز تهیه مرغ نمکی در دیگ و قابلمه بدون فویل و فر ، یک روش عالی و بی نظیر برای تهیه مرغ نمکی سیستان، غذای خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی در خانه پس با سایت تخصصی آشپزی های پاتوق همراه شده و از این دستور پخت استفاده نمایید.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفر | |
مرغ | یک عدد متوسط |
ادویه مخصوص | به میزان لازم |
پودر سیر , فلفل سیاه , نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
ترخون | به مقدار کم |
پیاز | یک عدد متوسط |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه مرغ نمکی
مرحله ۱
در شروع کار و برای شروع مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ نمکی ابتدا ادویه را با پودر سیر و فلفل سیاه و نمک و زرد چوبه ای که در اختیار داریم مخلوط نموده و تمام این مواد را در روغن حل میکنیم محلول ما باید شبیه یک خمیر نرم باشد , بعد از انجام این کار و شستشوی مرغ ادویه را با دست به تمام قسمت های مرغ و داخل شکم آن آغشته میکنیم.
مرحله ۲
پس از انجام این کار ترخون و پیاز را درون شکم مرغ قرار میدهیم , مرغ را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود . حالا یک قابلمه مناسب برای این خوراک مرغ انتخاب میکنید باید اندازه آن بگونه ای باشد که مرغ تماسی با بدنه ظرف نداشته باشد.
مرحله ۳
سپس کف ظرف را با نمک پر میکنیم به اندازه دو بند انگشت , نمک ها را با کف دست فشار داده تا کاملا سفت شود . زمانی که مرغ مزه دار شد آنرا درون قابلمه قرار میدهیم .
مرحله ۴
نکته : برای پخت این غذا باید حتما از دم کنی استفاده نمایید از ابتدا تا انتهای پخت مرغ . این کار شما از آب انذاختن غذا و خراب شدن آن جلوگیری خواهد کرد . قابلمه را برای مدت زمان یک ربع ساعت بر روی حرارت زیاد قرار دهید.
مرحله ۵
پس از آن حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم تا مرغ به مدت یک ساعت و نیم با حرارت کم بر روی اجاق بماند تا کاملا مغز پخت شود . بعد از گذشت این زمان برای تست چنگالی را درون مرغ کرده اگر راحت فرو رفت غذای شما آماده شده اگر سفت بود درب ظرف را بسته و برای یک ربع دیگه اجازه میدهیم تا با حرارت کم پخته شود .
نکته اول
نکته دوم
نکته سوم
نکته چهارم
خواص پخت غذا در دیگ با نمک:
این روش مخصوص برای پخت غذاها یک روش سنتی و باستانی میباشد و دارای ویژگیهای جالب و خواندنی:
طعم غذا
نمک یک طعم دهنده طبیعی و بسیار قوی میباشد. پخت غذا با نمک تقریباً باعث حفظ تمام خواص مواد غذایی میشود و از کم شدن خواص آن در حین پخت جلوگیری خواهد کرد.