طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ

قورمه سبزی با مرغ و لوبیا چشم بلبلی و لپه و سبزی خشک و غوره

قورمه سبزی با مرغ یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی میباشد که اگر بخواهید آنرا اصیل بپزید باید بجای مرغ از گوشت گوسفندی استفاده نمایید .

مواد لازم برای تهیه خورش

مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی با مرغ

  • تره-گیشنیز-جعفری 
  • ۱/۳ اندازه این سبزی ها شنبلیله
  • مرغ—-۱/۲یک مرغ متوسط
  • پیاز—-۲عددمتوسط
  • لیموعمانی—-۶عدد
  • لوبیاقرمزیاچیتی—-۱/۲لیوان
  • ادویه هابرای طعم دارکردن مرغ:
  • زردچوبه-نمک-فلفل سیاه-کاری 
  • ۲ق غ خ زعفران دم کرده

دستور پخت

طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ

مرحله اول

برای تهیه قورمه سبزی با مرغ میتوانید از سبزی سرخ شده درون فریزر استفاده کنید ، اگر از این سبزی ها استفاده  میکنید میتوانید مقداری اسفناج به آن اضافه کنید تا ارزش غذایی قورمه سبزی شما بیشتر شود ، ولی توجه داشته باشید به خاطر استفاده از اسفناج تازه سبزی ها را باید مدت زمان بیشتری تفت دهید .

مرحله دوم

در این مرحله یکی از پیازها را رنده کنید کنار قرار دهید و پیاز دیگر را نیز به صورت نگینی خرد نمایید ، پس از انجام این کار یک ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده و همراه با مقدار کمی روغن پیازی را که نگینی خرد کرده بودید درون تابه ریخته و تفت دهید . 

مرحله سوم

در این مرحله و پس از اینکه پیاز ها تفت داده شد و آنها سبک و شیشه ای شدند تکه های مرغ را همراه با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه کاری اضافه کنید و پس از مخلوط کردن مواد آن ها را بخوبی سرخ نمایید ، تا جایی که رنگ پوست مرغ تیره شود .

مرحله چهارم

حالا درون یک ماهی‌تابه جداگانه سبزی های خورشتی را ریخته و به خوبی آنها را سرخ نمایید ، به صورتی که روغن درون ماهیتابه به رنگ سبز در آید ، توجه کنید سبزی ها را با حرارت کم باید سرخ کنید . بهتر است از یک شعله پخش کن استفاده نمایید تا سبزی شما یک دست سرخ شود .

مرحله پنجم

در این مرحله و در اواسط سرخ کردن سبزی ها پیاز رنده شده را به آنها اضافه کنید و با هم مواد را تفت دهید با این کار خورش خوشمزه شما عطر بهتری خواهد گرفت . حالا یک قابلمه را آماده کرده و تکه های مرغ را در کف قابلمه بچینید سپس سبزی های سرخ شده را به آن اضافه نمایید .

 

مرحله ششم

در این مرحله به مواد درون قابلمه آب اضافه کنید میزان آب شما در حدی باشد که روی مرغ ها را بپوشاند حالا حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا خورش جا افتاده شود هنگامی که خورشت شروع به جوشیدن کرد لوبیا ها را به آن اضافه کنید .

مرحله هفتم

در ۳۰ دقیقه پایانی پخت لیمو عمانی را که از قبل در درون آب خیسانده بودید و هسته های آن را جدا کرده اید به خورشت اضافه کنید برای چاشنی هم میتوانی ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش یا آب نارنج به خورشت اضافه کنید مدت زمان تقریبی پخت خورش قورمه سبزی تقریباً ۲ ساعت می باشد .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 21 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.