سوپ شیر

سوپ شیر و خامه سوپ شیر و قارچ بدون مرغ سوپ شیر دونفره

سوپ شیر

طرز تهیه و پخت سوپ شیر و قارچ و جو با مرغ رژیمی و خوشمزه مجلسی رستورانی ، از فواید مصرف آن می توان به مقادیر بالای کلسیم برای استخوان سازی، خاصیت نرم کنندگی، کاهش سرطان روده به دلیل مقادیر بالای فیبر، کاهش کلسترول بدن، جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی و جلوگیری از ابتلا به دیابت اشاره کرد.

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد نگینی ریز
  • هویج ۱ عدد متوسط رنده درشت
  • جو پرک ۱ پیمانه یا لیوان
  • شیر ۱ لیتر
  • آب جوش ۱ لیتر
  • نمک ۱ ق.چ
  • فلفل سیاه ⅓ ق.چ
  • قارچ ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۱ ق.غ
  • کره ۳۰ گرم
  • ارد ۱ ق.غ سرپر
  • خامه و جعفری برای تزئین
دستور پخت

طرز تهیه سوپ شیر

ای سوپ یکی از خوشمزه ترین سوپ ها به حساب میاد پس بهتره تو این فصل ، حتما این سوپ رژیمی را درست کنید .در ابتدا باید پیاز را ریز خرد کرده و هویج را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و بهش اضافه کنید .سینه مرغ را در آب جوش بپزه ، به قدری آب بریزید که به اندازه یک بند انگشت آب بالای مرغ باشه ، حرارت را کم کنید تا به آرامی بپزه .

جو پرک را در آب خیس کنید و بعد از ۲۰ اضافه کنید .بعد از یک ربع سینه مرغ را بیرون بیارید و با کمک چنگال ریش ریش کنید و داخل قابلمه برگردانید .🥘اجازه بدید با حرارت کم به آرامی بپزه .حالا باید سس شیر را درست کنید .کره را ذوب کرده و قارچ های حلقه حلقه شده را بهش اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید و قارچ ها را در کره تفت دهید تا آب نندازه .

آرد را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفتش دهید ، سپس شیر را هم به آرامی اضافه کنید ، شیر که شروع کرد به حباب زدن کرد ، یعنی سس شما آماده شده و میتونید به آرامی به سوپ اضافه کنید . ۱۰ دقیقه به آرامی سوپ را هم بزنید تا ته نگیره و سپس حرارت را خاموش کنید و در آخر با خامه و جعفری سوپ رستورانی را تزیینش کنید .خیلی خوشمزه .😋

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.