طرز تهیه خورشت کنگر با مرغ غذای مجلسی دو نفره ساده و سریع
چکیده ای از خواص کنگر
یکی از گیاهان کوهی بسیار مقوی می باشد که معمولاً افرادی که دارای بیماری های کلیه و کیسه صفرا و کبد می باشند می توانند از آن استفاده کنند. افرادی که دارای مزاج گرم هستند حتماً کنگر را با ماست مصرف کنند.
مواد لازم برای تهیه خورش کنگر با مرغ | |
مرغ | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
کنگر | ۲۵۰ گرم |
لپه | نصف پیمانه |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
زعفران | به میزان لازم |
آبلیمو یا آبغوره | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت کنگر با مرغ
مرحله اول
برای تهیه این خورشت خوشمزه دونفره ابتدا باید پیاز را به صورت نگینی و خلالی خرد کنید و آن را درون ماهیتابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید. کمی زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید.
مرحله دوم
مواد را مخلوط کرده و تفت دهید تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود. لپه را باید از قبل خیس کرده باشید. لپه را هم به پیازداغ ها اضافه کنید. تکه های مرغ را به خورشت اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود.
مرحله سوم
حالا آب را اضافه کنید و درب ظرف را میبندیم تا غذا با حرارت متوسط پخته و جا افتاده شود. کنگر را درون ماهیتابه ریخته و با کمی روغن تفت دهید، سپس به آن آب اضافه کنید و صبر کنید تا کنگر هم بپزد.
مرحله چهارم
در ۳۰ دقیقه پایانی کنگر را به مرغ اضافه کنید تا مواد با هم بپزند. میزان نمک غذا را اندازه کنید. در لحظات پایانی پخت از آبلیمو و آبغوره به عنوان چاشنی استفاده کنید. کمی هم زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و بعد سرو نمایید.
برای امروز:
(سوره انشراح آیات ۵- ۶ ) : به یقین با (هر) سختى آسانى است. (آرى) مسلما با (هر) سختى آسانى است.این قول خداوند است و چه کسی راستگو تر از الله ولی باز هم برای خاطر جمع بودن من و تو دوبار تکرار کرده که ته دلمون ، قرص قرص باشه
منبع :@art.onlin