کلوچه کنجدی
کلوچه کنجدی
کلوچه کنجدیطرز تهیه پخت کلوچه کنجدی ساده خوشمزه نرم خانگی با ماست در فر ، یک کلوچه سنتی بسیار خوشمزه و لذیذ مخصوص شهرها و استان های شمالی کشور .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه کلوچه کنجدی
- آرد سفید۳ لیوان
- پودر شکر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۲ عدد
- روغن مایع۳/۴ لیوان
- بیکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
- وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر هل۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک۱/۸ قاشق چای خوری
- ماست۳ قاشق غذا خوری
- کنجدبه مقدار لازم
طرز تهیه کلوچه کنجدی
این کیک ساده بسیار آسان و خوشمزه است ، برای درست کردن این کلوچه تخم ها را در ظرفی ریخته و پودر شکر را بهش اضافه کنید ، و۵ دقیقه باهم زن بزنید ، وقتی پف کرد ، روغن و هل را هم اضافه کنید و هم بزنید. بکنیگ پودر را به ماست اضافه کرده و با هم مخلوط کنید بعد از چند دقیقه ، مخلوط پف میکنه و وقتشه که به مواد تخم مرغی اضافه کنید .
آرد و نمک را سه بار الک کنید و به مخلوط اضافه کنید ، غلظتش باید سفت تر از مواد کیک شود ، تقریبا مثل غلظته حلوا بشه خوبه . داخل ظرف میزاریم و درشو میبندیم ، و نیم ساعت میزاریم تو فریزر خودشا بگیره . بعد نیم ساعت کمی دستتونو چرب کنید و به اندازه گردو بزرگ بر می دارید با دست صافش میکنید و تو کنجد میغلتونید و در سینه فر که از قبل چربش کردید میچینید . شیرینی خیلی خوشمزه ، امتحانش کنید .😋
نکته : دانه های کنجد بسیار مغذی میباشند ، تنها ۱۰۰ گرم از این دانه ها میتوانند ۵۷۳ کیلو کالری انرژی داشته باشند ، همچنین حاوی تقریبا ۵۰ گرم چربی است که حدود ۸۵ درصد چربی های سالم هستند. این دانه ها حاوی مقدار زیادی ویتامین B6، تیامین، نیاسین، کلسیم، مس، منیزیم، آهن و فسفر هستند.