طرز تهیه کدو حلوایی در فر

طرز تهیه کدو حلوایی بصورت کاراملی و شکری با شیره انگور و دارچین در فر

کدو حلوایی در فر بصورت حرفه ای و با رعایت تمام نکات و فوت و فن های پخت آن بپزید و از خوردن این دلبر پاییزی در کنار خانواده و مخصوصاً شب یلدا لذت ببرید

مواد مورد نیاز برای پخت کدو

کدو حلوایی۱ عدد
آبنصف لیوان
شکر یا عسلبه میزان دلخواه

طرز تهیه کدو حلوایی در فر

مرحله اول

برای پخت کدو حلوایی در فر با روشی بسیار ساده و متفاوت در سایت تفریحی های پاتوق ، پس از اینکه کدو را به خوبی شستید آن را برش زده و هسته های داخل میوه را جدا نمایید ، سپس در ابعاد دلخواه کدو را برش بزنید .

مرحله دوم

در مرحله بعدی سینی فر را آماده کرده و قطعات بریده شده میوه را درون سینی مرتب بچینید بالا نصف لیوان آب را کف سینی خالی کنید روی مواد را با فویل آلومینیومی بپوشانید را از قبل و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید سپس سینی را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید .

مرحله سوم

پس از اینکه سینی فر را از درون دستگاه خارج کردید فویل آلومینیومی را برداشته و روی قطعات خرد شده کدو شکر یا عسل را بپاشید ، دوباره سینی را درون فر قرار دهید اما این بار بدون فویل ،با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه در لحظات پایانی پخت گریل بالا را روشن کنید تا سطح کدو مجلسی و خوشمزه شما کارملی و خوشرنگ شود . اکنون خوراک کدو حلوایی شما آماده برای مصرف شده است . نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 20 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.