طرز تهیه مربای سیب زرد یا قرمز خانگی بدون زعفران ساده و سریع
طرز تهیه مربای سیب
مربای سیب را در منزل و بدون استفاده از افزودنی های غیر مجاز تهیه کنید. برای تعیین شیرینی مربا به اختیار خود میتوانید میزان شکر استفاده شده در مواد اولیه را کم و زیاد کنید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای سیب در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ کیلو مربا | |
سیب زرد خورد شده | ۱ کیلو |
شکر | ۱ کیلو |
آب | ۲ لیوان |
طرز تهیه مربای سیب
مرحله اول
برای تهیه این مربای خوش طعم پس از اینکه سیب ها را پوست گرفتید آنها را به شکل های دلخواه برش زده و هسته های آنرا جدا نمایید، سپس برای جلوگیری از سیاه شدن آن ها را درون کاسه ای مناسب ریخته و روی آن را با آب پر کنید.
مرحله دوم
قابلمه کوچکی را بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید آب و شکر را درون قابلمه ریخته و صبر کنید تا شکر درون آب حل شود، حالا حرارت اجاق گاز را کم کرده و اجازه میدهیم تا شربت ما قوام بیاید.
مرحله سوم
(سیب مقوی خوبی برای مغز است. به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام میدهند مفید میباشد. به طور کلی سیب به علت داشتن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت میکند).
مرحله چهارم
پس از اینکه شربت آماده شد سیب ها را درون آبکش ریخته و بعد از انجام این کار آنها را به شربت اضافه کنید ، برای مدت زمان ۶۰ الی ۹۰ دقیقه با حرارت کم صبر کنید تا مربا بجوشد . برای اینکه رنگ مربا قرمز شود میتوانید درب قابلمه را ببندید.
مرحله پنجم
برای اینکه طعم بهتری داشته باشید میتوانید در اواخر پخت مقدار کمی زعفران یا گلاب به مربا خانگی اضافه کنید. اجازه دهید تا مربای خانگی و خوش طعم شما بصورت طبیعی و در دمای آشپزخانه خنک شود سپس درون ظرف مخصوص قرار بگیرد.