طرز تهیه کباب تابه ای بدون روغن

آموزش کامل و مرحله ای همراه با تصویر برای پخت کباب تابه ای بدون روغن رستورانی با سس مخصوص

از کباب تابه ای بدون روغن میتوان به عنوان یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در سفره های مردم نام برد این خوراک ساده را با دستور پخت های مختلفی تهیه می کنند و تقریباً در تمامی استان های ایران با روش‌های مختلفی آماده می‌شود یکی از روش های عالی برای پخت این کباب به صورت رژیمی و حذف روغن مایع می باشد ، پس اگر می‌خواهید روغن را از مواد اولیه حذف نمایید سعی کنید که گوشت چرب را انتخاب کنید . استفاده از گوشت گوسفندی به خاطر درصد چربی بیشتر را به شما پیشنهاد میکنیم . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای تهیه خوراک

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط
  • فلفل سبز ۴ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن به مقدار کافی
دستور پخت

کباب تابه ای بدون روغن

مرحله اول

اگر می خواهید یک کباب تابه ای بدون روغن و متفاوت را تهیه نمایید مراحل زیر را به خوبی و با دقت انجام دهید ابتدا پیاز را به کمک رنده ریز کنید سپس ، پیاز رنده شده را با دست فشار داده تا گاز و آب پیاز خارج شود این گاز باعث بد مزه شدن کباب‌تابه‌ای ما میشود .

مرحله دوم

پیازها را درون کاسه ریخته و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم توجه داشته باشید که حرف گوشت شما درصد چربی اش بالا تر باشد کباب‌تابه‌ای لذیذ تری خواهید داشت . پیاز و گوشت را با دست چنگ زده و بخوبی با هم مخلوط کنید

مرحله سوم

پس از انجام مراحل بالا نوبت اضافه نمودن ادویه می باشد نمک و فلفل سیاه را همراه با زردچوبه به گوشت اضافه کنید و برای مدت زمانی ۱۰ دقیقه مواد را با هم به خوبی ورز دهید تا ادویه به خوبی بخورد گوشت شما برود همچنین بافت کباب تابه ای شما محکم تر شود

مرحله چهارم

روی ظرف خود را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۶۰ الی ۷۰ دقیقه ظرف را درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود . وقتی که گوشت شما حسابی جا افتاده شد کاسه را از درون یخچال خارج کنید و کباب را آماده طبخ نمایید .

مرحله پنجم

یکی دیگر از پیاز ها را به صورت خلالی برش زده و در کف ماهیتابه بچینید به صورتی که کف ظرف را کامل بپوشاند تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا پیازها آب بیاندازد و با آب خود پیاز پخته شوند .

مرحله ششم

پس از گذشت چند لحظه سیب‌زمینی‌ها را نیز به صورت ورقه ای برش زده و بر روی پیازهای درون ماهیتابه بچینید سپس گوجه ها را به صورت حلقه ای برش زده و بر روی سیب زمینی ها قرار دهید

مرحله هفتم

مایه گوشت کبابی خود را به صورت کتلت درآورده و بر روی گوجه ها قرار دهید یا اینکه آن را به صورت تکه کامل کف ماهیتابه قرار دهید این کار را به آرامی انجام دهید تا مواد کف ماهیتابه با یکدیگر مخلوط نشوند .

مرحله هشتم

یک لیوان آب جوش را آماده کنید سپس یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را درون لیوان آب جوش ریخته و با هم مخلوط می کنیم . سپس پس به این مخلوط ادویه کاری را اضافه میکنیم ، حالا آب درون لیوان را درون ماهیتابه ریخته و سپس در آن را بسته و اجازه می دهیم تا کباب خانگی ما آماده شود .

مرحله نهم

یکی از نکات مهم برای پخت کباب پایین بودن دمای اجاق گاز می باشد سعی کنید غذا را با حرارت کم بپزید مدت زمان تقریبی پخت خوراک تابه ای شما ۴۵ دقیقه می‌باشد ، اجازه دهید تا آب درون ماهیتابه کشیده شود و به اصطلاح به روغن بیوفتد ، حالا می‌توانید این غذا را با نان و یا برنج سرو نمایید .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 9 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.