طرز تهیه میگو پلو شیرازی

طرز تهیه میگو پلو

دستور پخت پلوی شیرازی با سبزی خوراک خوشمزه و مجلسی، برای تهیه این پلوی فوق العاده میتوانید از گردو و کشمش و زرشک و قارچ نیز استفاده کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پلو شیرازی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج پخته آب کش شده۳ پیمانه
پیاز درشت١عدد
سبزی گشنیز ساطوری٣٠٠ گرم
میگو تمیز و رگ گیری شده١کیلو
رب گوجه٣ قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه میگو پلو شیرازی

مرحله ۱

برنج را از قبل خیسانده و بصورت نیم پز آماده میکنیم پس از انجام این کار آماده برای تهیه میگو میشویم ، در شروع کار پیاز را پوست گرفته سپس آنرا بصورت خلالی ویا نگینی خرد کنید تابه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله ۲

مقداری روغن اضافه کرده هنگامی که روغن داغ شد پیازهای خرد شده را ریخته و سرخ میکنیم ، وقتی که رنگ پیاز به حالت طلایی درآمد زردچوبه را ریخته و با هم تفت دهید.

مرحله ۳

پس انجام مراحل بالا میگو هوایی را که از قبل پاک کرده اید را همراه با نیمی از سبزی به پیاز داغ اضافه نموده و برای مدت زمان ۲ الی ۳ دقیقه درون تابه تفت داده و هم می زنیم.

مرحله ۴

در مرحله بعد رب را با نمک و فلفل به خوراک اضافه کرده و تا زمانی که ادویه بخورد میگوها برود هم می‌زنیم ، هنگامی که میگو ها پخته شد اجاق را خاموش کرده و آماده برای تهیه پلو میشویم.

مرحله ۵

قابلمه را آماده کرده کف آن را با روغن چرب کرده برای ته دیگ از سیب زمینی و یا نان استفاده می‌کنیم ،مقداری از برنج را بر روی ته دیگ ریخته و بصورت لایه به لایه با میگو و سبزی که در اختیار داریم را برنج مخلوط کرده حالا قابلمه را پر میکنیم ، قابلمه را روی اجاق قرار داده تا پلو دم بکشد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.