طرز تهیه عدسی اصفهانی خوشمزه برای صبحانه ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه عدسی اصفهانی
یک خوراک عالی و ایده آل برای تمام افراد مصرف آن در صبحانه برای افرادی که دارای ریزش مو می باشند همراه با نعنا بسیار خوب و موثر می باشد این غذا سرشار از آهن فسفر و فولاد است ست و عملکرد مغز را به طور چشمگیری بهبود می بخشد و برای رفع خستگی و همچنین عوارض بی خوابی بسیار عالی می باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدسی اصفهانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
عدس | ۲ لیوان |
آب | ۴ الی ۵ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
آویشن و پودر دارچین | به میزان لازم |
طرز تهیه عدسی اصفهانی
مرحله ۱
این غذا را در اصفهان بیشتر همراه با حلیم سرو می کنند. شما برای تهیه این غذا باید به ازای هر لیوان عدس یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و حداقل برای دو ساعت اجازه دهید تا خوراک با حرارت ملایم بپزد.
مرحله ۲
بعد از پخته شدن غذا را با گوشت کوب برقی میکس کنید و دوباره آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد حداقل زمان مورد نیاز برای پختن خوراک ۵ ساعت می باشد و هر یک ساعت یک بار باید آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله ۳
در همین زمان ادویه ها را که شامل نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر دارچین میباشد را اضافه کنید. در لحظات پایانی مجدداً مقداری دارچین را همراه با روغن اضافه کنید و پس از مخلوط کردن مواد آن را با کمی شکر سرو کنید.