مرغ بریان نمکی تهیه مرغ بریان ساده شکم پر بر روی گاز در قابلمه
طرز تهیه مرغ بریان نمکی
مرغ بریان نمکی دارای طعم بسیار خوشمزه می باشد و اصلا نگران این نباشید که آن را در مقدار زیادی نمک می پذید این غذا اصلاً شور نخواهد شد ، به خاطر اینکه بدون استفاده از آب و فقط و فقط با آب میان بافت های مرغ پخته می شود
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه مرغ بریان نمکی
- مرغ درسته با پوست۱ عدد بزرگ
- نمک ۲ بسته
- نمک فلفل زردچوبه زعفران به مقدار لازم
- روغن زیتون یا کره مقداری
- سیب زمینی با پوست درسته تعدادی
- گوجه ، فلفل دلمه برای داخل شکم مرغ
- کرفس و پباز و سیر برای داخل شکم مرغ
طرز تهیه مرغ بریان نمکی
مرحله اول
برای پخت مرغ بریان نمکی در ابتدای کار کف قابلمه مورد نظر را با ورق های آلومینیومی بپوشانید بعد از آن ۲ بسته نمک را در کف قابلمه خالی کنید و آن را کنار قرار دهید ، حالا برای مرینیت مرغ درون یک کاسه نمک رو با فلفل و زردچوبه و زعفران و کرده مخلوط کنید سپس با آنها روغن زیتون را اضافه کنید تا کاملاً غلیظ شود .
مرحله دوم
حالا مرغ را درون این محلول بغلتانید تا کاملاً به آن آغشته شود داخل شکم مرغ نمکی را هم با مواد مزه دار نمایید ، حالا با گوجه و کرفس و پیاز و دو حبه سیر خرد شده داخل شکم مرغ را پر کنید ، در پایان زعفران دم کرده را آماده کرده و مرغ را به آن آغشته کنید ، مرغ را از کمر درون قابلمه و بر روی نمکها قرار دهید و با سیب زمینی ها آن را دور چین کنید .
مرحله سوم
بر روی قابلمه دمکنی قرار دهی و روی آن را محکم ببندید برای ۱۵ دقیقه بر روی حرارت زیاد قرار دهید و پس از آن حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۷۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد و مرغ بریانی شود ، در طول این مدت نباید در قابلمه باز شود .